997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Leżę w łóżku i nie zasnę póki nie zjem jabłka xd moja ciążową zachciewajką są jabłka mogę się nimi żywić cały dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo rozsądna zachciewajka.Leżę w łóżku i nie zasnę póki nie zjem jabłka xd moja ciążową zachciewajką są jabłka mogę się nimi żywić cały dzień
No tak… póki coBardzo rozsądna zachciewajka.
Ja dziś w nocy się obudziłam głodna i jadłam bananaLeżę w łóżku i nie zasnę póki nie zjem jabłka xd moja ciążową zachciewajką są jabłka mogę się nimi żywić cały dzień
Trzymam kciuki, będzie dobrzeCześć u mnie też ziiimno. Aż się z domu nie chce wychodzić. Dziś wizyta o 15, denerwuje się, ale mam nadzieję, że w pracy czas szybko minie