reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny.
Przeczytałam cały wątek od początku 🙈
Czekam jeszcze na przyrost bety, który robię jutro. Progesteron wyszedł średni na jeża więc czekam na rozwój sytuacji.
Widziałam, że już chcecie założyć prywatny wątek, więc pozwolę sobie przycupnąć z boczku ;)

reklama
Hej dziewczyny, dostałam heparynę a jutro wizyta i zobaczymy czy coś tam jest. Dzisiaj się obudziłam i bez żadnych objawów, przestraszylam się bo jak tak miałam ost to klops... więc poleciałam na betę zobaczyć czy rośnie 🫠🙄

Dziś pierwsza wizyta w tej ciąży. Czy się stresuje? W sumie to nie. Mam takie podejście tym razem, że co ma być, to będzie i nie mam wpływu na to czy wizyta będzie udana, czy nie, wiec podchodzę do tego z dużym dystansem, żeby nie wpaść w jakąś ruinę, gdybym usłyszała coś złego. Dzisiaj np uznałam, ze w sumie to nie czuje się jakbym była w ciąży 😂 Ale wszystko się okaże o 16:00, wtedy wchodzę do gabinetu.

No i jeśli ktoś dziś tez ma wizytę, to trzymam kciuki za same dobre informacje! Wysyłam Wam dobrą energię! ❤️

Dziś pierwsza wizyta w tej ciąży. Czy się stresuje? W sumie to nie. Mam takie podejście tym razem, że co ma być, to będzie i nie mam wpływu na to czy wizyta będzie udana, czy nie, wiec podchodzę do tego z dużym dystansem, żeby nie wpaść w jakąś ruinę, gdybym usłyszała coś złego. Dzisiaj np uznałam, ze w sumie to nie czuje się jakbym była w ciąży 😂 Ale wszystko się okaże o 16:00, wtedy wchodzę do gabinetu.

No i jeśli ktoś dziś tez ma wizytę, to trzymam kciuki za same dobre informacje! Wysyłam Wam dobrą energię! ❤️
też staram się tak do tej ciąży podchodzić bo najbardziej boję się kolejnej porażki a wiem jak długo wychodziłam z poprzednich. Teraz mam synka obok , on mnie potrzebuje i daje dużo siły.

Powodzenia na wizycie mimo wszystko ✊

Dziewczyny dzisiejsza beta 2050 (15.10 998) kalkulator mowi, że przyrost jest ok. Co myślicie może jutro być coś widać na usg ? 4t6d
Pozdrawiam cieplutko 🥰

Kurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Po pierwsze u mnie nawet przy książkowych przyrostach wcześniejsze ciążę przestawały się rozwijać więc nic ten wynik dla mnie nie znaczy.
A po drugie chciałam sobie stresu oszczędzić . Pęcherzyk już widziałam . Betę zrobiłam raz i była już 9700 więc przyrosty już i tak nie byłyby książkowe a teraz czekam na rozwój sytuacji.

Kurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Po pierwsze u mnie nawet przy książkowych przyrostach wcześniejsze ciążę przestawały się rozwijać więc nic ten wynik dla mnie nie znaczy.
A po drugie chciałam sobie stresu oszczędzić . Pęcherzyk już widziałam . Betę zrobiłam raz i była już 9700 więc przyrosty już i tak nie byłyby książkowe a teraz czekam na rozwój sytuacji.
Spokojnie, ja też nie robię. Nie widzę powodów, po co mam to analizować i się nakręcać. Będzie dobrze 💪❤️

reklama
Dziewczyny dzisiejsza beta 2050 (15.10 998) kalkulator mowi, że przyrost jest ok. Co myślicie może jutro być coś widać na usg ? 4t6d
Pozdrawiam cieplutko 🥰
Wydaje mi się trochę szybko, ale jak nie będzie widać, to przyjdziesz jeszcze raz, w końcu się pokaże 😉
W pierwszej ciąży poleciałam 5 dni po terminie miesiączki i lekarz mnie odesłał. Czekałam jeszcze 2 tygodnie 🤦

Do góry