Blueballon
Początkująca w BB
Nie ma co się martwić na zapas. Sama stwierdziłam ze co ma być to będzie i ja już wyników więcej nie robię bo bardziej się stresuje tylko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie znalazłaś informacje ze to mało?W czwartek robiłam progesteron i mam 13,4 wg owulacji jestem w 4+5, właśnie czytam że to dość mało :/ a wizyta u gin dopiero 24.09 i teraz nie wiem, powtarzać badanie?
Totalnie rozumiem ten wzrusz, piękności Ja mogę sobie tylko wyobrazić jak zareaguję, ale podejrzewam, że będzie podobnie Cieszę się, że wszystko dobrze, oby tak dalejHej, miałam się odezwać wczoraj, ale dość późno wróciłam od lekarza, a dla mnie w tym momencie każda minuta snu się liczy Widzieliśmy dzidzię, pięknie biło serduszko. Wygląda na 6+4 lub 6+3 i na ten moment wszystko jest w normie. Mega wzrusz mnie złapał jak zobaczyłam tą małą fasolkę
Jest coś w tym, że człowieka ciągnie na tą betę, żeby KOLEJNY RAZ się upewnić, że jest ok Ja się z trudem powstrzymuję...Dziś piątek 13. Dawno tak pechowego dnia nie miałam
Bieganie dom - szkoła - dom - szkoła bo córka butów do szkoły zapomniała... Biegiem bo syn do przedszkola nie zdąży... W labie awaria drukarki. Dobra pobrali krew, ale nie dali wydruku. Idę do domu. Ale... Zapomniałam kluczy. Mąż musiał z pracy wracać żeby mnie wpuścić do domu. W domu patrzę, zamiast 4 badań mam 2 na stronie wyników. Biegiem z powrotem do labu... Babka z rejestracji twierdzi że jest ok. Wracam do domu. Litości błagam... Dopiero 9...
Wieczorami wizyta u ortopedy jeszcze.
P.s. tak. Zrobiłam znowu betę
Supeeer jak u Ciebie reakcja na serduszko, poza oczywiście wielką ulgą?Jestem po wizycie!!! Piękny zarodek! Serce pięknie bije! Boszsz kamień z serca
A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszyłSupeeer jak u Ciebie reakcja na serduszko, poza oczywiście wielką ulgą?
Wy już po wizytach a ja dopiero 3 listopada, nie wiem jak wytrzymam
Lekarz wie co mówi! Oczywiście rozumiem skąd ta niepewność, ale czasami chyba trzeba zaufać, że wszystko będzie dobrze. Bo będzie!A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszył
Nooo! I jeszcze lekarz mówi chodź nagraj mężowi pokażesz jak bije, miłoLekarz wie co mówi! Oczywiście rozumiem skąd ta niepewność, ale czasami chyba trzeba zaufać, że wszystko będzie dobrze. Bo będzie!