Żołna
Fanka BB :)
Ja w diagnostyce robię. I na szczęście gin też mnie do nich kieruje że skierowaniemDziewczyny gdzie wy robicie te wszystkie badania, ja to zawsze muszę czekać na wyniki na drugi dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w diagnostyce robię. I na szczęście gin też mnie do nich kieruje że skierowaniemDziewczyny gdzie wy robicie te wszystkie badania, ja to zawsze muszę czekać na wyniki na drugi dzień
A ile zarodek ma CRL?Jestem po wizycie!!! Piękny zarodek! Serce pięknie bije! Boszsz kamień z serca
u mnie też diagnostyka, no cóż może nie spieszy im sięJa w diagnostyce robię. I na szczęście gin też mnie do nich kieruje że skierowaniem
7mmA ile zarodek ma CRL?
Super !!! uwielbiam zdjęcia tych bąbelkówHej, miałam się odezwać wczoraj, ale dość późno wróciłam od lekarza, a dla mnie w tym momencie każda minuta snu się liczy Widzieliśmy dzidzię, pięknie biło serduszko. Wygląda na 6+4 lub 6+3 i na ten moment wszystko jest w normie. Mega wzrusz mnie złapał jak zobaczyłam tą małą fasolkę
Haha zabiegany dzień. A ja dzisiaj od chyba roku mam wolny dzień dałam młoda na 7 do przedszkola i spałam do 12Dziś piątek 13. Dawno tak pechowego dnia nie miałam
Bieganie dom - szkoła - dom - szkoła bo córka butów do szkoły zapomniała... Biegiem bo syn do przedszkola nie zdąży... W labie awaria drukarki. Dobra pobrali krew, ale nie dali wydruku. Idę do domu. Ale... Zapomniałam kluczy. Mąż musiał z pracy wracać żeby mnie wpuścić do domu. W domu patrzę, zamiast 4 badań mam 2 na stronie wyników. Biegiem z powrotem do labu... Babka z rejestracji twierdzi że jest ok. Wracam do domu. Litości błagam... Dopiero 9...
Wieczorami wizyta u ortopedy jeszcze.
P.s. tak. Zrobiłam znowu betę
<3Jestem po wizycie!!! Piękny zarodek! Serce pięknie bije! Boszsz kamień z serca
Który to będzie tc ?Wy już po wizytach a ja dopiero 3 listopada, nie wiem jak wytrzymam
Zazwyczaj robię prywatnie i są o godzinie 14 , wczoraj robiłam NFZ i też były już ok 13 a robiłam duzoo. I na różyczkę, na jakieś wirusy, TSH itpDziewczyny gdzie wy robicie te wszystkie badania, ja to zawsze muszę czekać na wyniki na drugi dzień
8 tcKtóry to będzie tc ?