reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Hej, miałam się odezwać wczoraj, ale dość późno wróciłam od lekarza, a dla mnie w tym momencie każda minuta snu się liczy 😅 Widzieliśmy dzidzię, pięknie biło serduszko. Wygląda na 6+4 lub 6+3 i na ten moment wszystko jest w normie. Mega wzrusz mnie złapał jak zobaczyłam tą małą fasolkę 😍
Totalnie rozumiem ten wzrusz, piękności 🥰 Ja mogę sobie tylko wyobrazić jak zareaguję, ale podejrzewam, że będzie podobnie 🥺 Cieszę się, że wszystko dobrze, oby tak dalej 💛

Dziś piątek 13. Dawno tak pechowego dnia nie miałam 😥🤣🤣
Bieganie dom - szkoła - dom - szkoła bo córka butów do szkoły zapomniała... Biegiem bo syn do przedszkola nie zdąży... W labie awaria drukarki. Dobra pobrali krew, ale nie dali wydruku. Idę do domu. Ale... Zapomniałam kluczy. Mąż musiał z pracy wracać żeby mnie wpuścić do domu. W domu patrzę, zamiast 4 badań mam 2 na stronie wyników. Biegiem z powrotem do labu... Babka z rejestracji twierdzi że jest ok. Wracam do domu. Litości błagam... Dopiero 9... 😭
Wieczorami wizyta u ortopedy jeszcze. 😭
P.s. tak. Zrobiłam znowu betę 😅🙈
Jest coś w tym, że człowieka ciągnie na tą betę, żeby KOLEJNY RAZ się upewnić, że jest ok 😂 Ja się z trudem powstrzymuję... 🙈

Supeeer ❤️❤️ jak u Ciebie reakcja na serduszko, poza oczywiście wielką ulgą? 😍
A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszył 😬

A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszył 😬
Lekarz wie co mówi! ❤️ Oczywiście rozumiem skąd ta niepewność, ale czasami chyba trzeba zaufać, że wszystko będzie dobrze. Bo będzie! 😍

reklama
No i trochę lipa z tym lekarzem :( Jestem teraz ok 4tc, a wizyta u niego dopiero na 13.11. Trzeba będzie do jakiegoś innego iść wcześniej, zobaczyć, czy wszystko ok... Chyba poszukam kogoś na pierwsze dni listopada, wtedy orientacyjnie będzie ok 7tc... Bo między 21.10 a 28.10 jesteśmy na zaplanowanym wyjeździe.

Do góry