reklama
Rudzielec11
Fanka BB :)
Jeżu gdzie ten śnieg pada xd u nas tylko deszcz i chłodno ale nie ma tragedii
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Na Podhalu Wróciliśmy z wyjazdu i od razu jazda kaloryfery w ruchJeżu gdzie ten śnieg pada xd u nas tylko deszcz i chłodno ale nie ma tragedii
Rudzielec11
Fanka BB :)
To u Was rzeczywiście xd ja z najcieplejszego miasta w Polsce to u nas ten śnieg jest późno i krótko, nie narzekam bo wolę ciepełko
Moderator
Ja jestem ze Śląska i przeprowadziłam się tutaj za mężem. Ale już się przyzwyczaiłam do zimnaTo u Was rzeczywiście xd ja z najcieplejszego miasta w Polsce to u nas ten śnieg jest późno i krótko, nie narzekam bo wolę ciepełko
U mnie 9 stopni, niby nie tak mało jak na październik, ale po upałach, które panowały jeszcze tak niedawno to szok dla organizmu siedzę w pracy w dwóch swetrach i tak strasznie mi się spać chce. To właściwie jedyny objaw ciąży jaki mam, jestem strasznie zmęczona...
Moderator
Ja mam tak samo! Ciągle bym spała.. kładę się o 23 a wstaję koło 12U mnie 9 stopni, niby nie tak mało jak na październik, ale po upałach, które panowały jeszcze tak niedawno to szok dla organizmu siedzę w pracy w dwóch swetrach i tak strasznie mi się spać chce. To właściwie jedyny objaw ciąży jaki mam, jestem strasznie zmęczona...
reklama
ja pierwsza ciążę prowadziłam w gdansku, ale nie mam nikogo do polecenia jedyne co to warto sprawdzić na mamy trójmiasto na fb tam często są posty o ginekologach i kogo się polecam a kogo nieSwoją drogą - czy któraś z Was jest może z Gdańska i może polecić dobrego ginekologa na NFZ? Bo chodziłam do tej pory prywatnie, lekarz jest super, tylko że w ciąży tych badań i wizyt trochę będzie, i waham się czy nie poszukać na NFZ innego doktora. Ale co czytam opinie, to dramat i powoli tracę nadzieję na znalezienie normalnego lekarza na NFZ