reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

U mnie też zimno, ale nie aż tak, koło 10 stopni teraz na słoneczku :) Jenyś, nie wytrzymam normalnie, od rana czekam na wyniki bety i progesteronu, a tu ciągle informacja, że "Nie wszystkie badania zostały wykonane" ;/

reklama
U mnie 9 stopni, niby nie tak mało jak na październik, ale po upałach, które panowały jeszcze tak niedawno to szok dla organizmu 🥴 siedzę w pracy w dwóch swetrach i tak strasznie mi się spać chce. To właściwie jedyny objaw ciąży jaki mam, jestem strasznie zmęczona...
Ja mam tak samo! Ciągle bym spała.. kładę się o 23 a wstaję koło 12 🤪

Ja kładę się spać z dzieckiem przed 20 i śpię do 7 😁 a i tak gdybym mogła to pewnie robiłabym sobie jeszcze drzemkę w dzień 😜 ale w pierwszej ciąży miałam to samo. Uważam, że to nieźle, niektóre objawy są dużo bardziej uciążliwe

reklama
Swoją drogą - czy któraś z Was jest może z Gdańska i może polecić dobrego ginekologa na NFZ? Bo chodziłam do tej pory prywatnie, lekarz jest super, tylko że w ciąży tych badań i wizyt trochę będzie, i waham się czy nie poszukać na NFZ innego doktora. Ale co czytam opinie, to dramat i powoli tracę nadzieję na znalezienie normalnego lekarza na NFZ :(
ja pierwsza ciążę prowadziłam w gdansku, ale nie mam nikogo do polecenia jedyne co to warto sprawdzić na mamy trójmiasto na fb tam często są posty o ginekologach i kogo się polecam a kogo nie

Do góry