reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

U mnie też zimno, ale nie aż tak, koło 10 stopni teraz na słoneczku :) Jenyś, nie wytrzymam normalnie, od rana czekam na wyniki bety i progesteronu, a tu ciągle informacja, że "Nie wszystkie badania zostały wykonane" ;/

reklama
U mnie 9 stopni, niby nie tak mało jak na październik, ale po upałach, które panowały jeszcze tak niedawno to szok dla organizmu 🥴 siedzę w pracy w dwóch swetrach i tak strasznie mi się spać chce. To właściwie jedyny objaw ciąży jaki mam, jestem strasznie zmęczona...
Ja mam tak samo! Ciągle bym spała.. kładę się o 23 a wstaję koło 12 🤪

Ja kładę się spać z dzieckiem przed 20 i śpię do 7 😁 a i tak gdybym mogła to pewnie robiłabym sobie jeszcze drzemkę w dzień 😜 ale w pierwszej ciąży miałam to samo. Uważam, że to nieźle, niektóre objawy są dużo bardziej uciążliwe

reklama
Swoją drogą - czy któraś z Was jest może z Gdańska i może polecić dobrego ginekologa na NFZ? Bo chodziłam do tej pory prywatnie, lekarz jest super, tylko że w ciąży tych badań i wizyt trochę będzie, i waham się czy nie poszukać na NFZ innego doktora. Ale co czytam opinie, to dramat i powoli tracę nadzieję na znalezienie normalnego lekarza na NFZ :(
ja pierwsza ciążę prowadziłam w gdansku, ale nie mam nikogo do polecenia jedyne co to warto sprawdzić na mamy trójmiasto na fb tam często są posty o ginekologach i kogo się polecam a kogo nie

Do góry