mamalina44
Zaciekawiona BB
Hej u mnie wychodzi termin na 11.06. Miałam iść na betę ale teraz dziecko się rozchorowało więc chyba pójdę odrazu do lekarza. Ale jeszcze się nie zapisałam stresik lekko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin z OM a USG? Kiedy robiłaś ostatnią betę i ile wyniosła?My właśnie po badaniach
Maluch ma już 3mm, serduszko pięknie widoczne i bije
Mocno przytulił się do ściany macicy więc ledwo go widać ale serce nawet na oddaleniu kolejna wizyta za 3 tygodnie
Szczerze mówiąc to myślałam o tym, tylko wtedy to już w ogóle turbo często te wizyty będą Ale może faktycznie to byłoby jakieś rozwiązaniemoże spróbuj chodzić do dwóch lekarzy? Na NFZ i prywatnie? Na NFZ rób badania itd
Ostatnią betę robiłam w zeszłym tygodniu i była już 993, a według OM jestem 7+1 a według USG 6+6 więc różnica już znikomaNa kiedy masz termin z OM a USG? Kiedy robiłaś ostatnią betę i ile wyniosła?
Czuję coraz większy strach przed swoją wizytą. Zazdraszczam i trzymam kciuki za Twojego maluchaOstatnią betę robiłam w zeszłym tygodniu i była już 993, a według OM jestem 7+1 a według USG 6+6 więc różnica już znikoma