reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dzwoniłam do położnej wreszcie. Kazała mi jutro przyjść po pracy to porozmawiam z lekarzem, i on zdecyduje czy mnie do endokrynologa kieruje czy leki mi da. Umrę z tej niewiedzy 🙈

Ja też wolałabym podać w środę, bo od wczoraj się stresuje.. objawy mi zniknęły piersi nie bolą, wiem że tak może być tylko że mój partner od tygodnia jest chory :/ i ja też miałam wyniki moczu słabe więc czekam do wizyty u gina.. :( mam nadzieję że mimo wszystko u Pęcherzyka jest ok i już będzie serduszko ale póki nie zobaczę albo objawy nie wrócą to jestem ostrożna..

No pewnie, zawsze coś.
Ka też mam przed sobą koszmarnie stresujący tydzień w pracy i to usg dopiero w środę wieczorem a od wczoraj sobie wkręcam ze coś jest źle.. Jeszcze ta cholerna infekcja sprawia że nie mogę normalnie buc z partnerem przytulić się ani posiedzieć razem :/ moje emocje nie lubią tego :p Ale damy radę. Jak coś to będziemy pisać tutaj, wyrzucać, siebie ;)

Ja też wolałabym podać w środę, bo od wczoraj się stresuje.. objawy mi zniknęły piersi nie bolą, wiem że tak może być tylko że mój partner od tygodnia jest chory :/ i ja też miałam wyniki moczu słabe więc czekam do wizyty u gina.. :( mam nadzieję że mimo wszystko u Pęcherzyka jest ok i już będzie serduszko ale póki nie zobaczę albo objawy nie wrócą to jestem ostrożna..
Bądź dobrej myśli. Ciąża ciąży nierówna i objawy też raz są raz ich nie ma, ale to absolutnie nic nie znaczy. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny 😁 witam się z Wami chociaż na razie mam tylko słaba druga kreskę na teście z wczoraj i dziś. Ale dziewczyny pisały, że u nich też tak bywało, więc mam nadzieję 💪 to jest drugi cykl od podjęcia decyzji o kolejnym dziecku, więc bardzo się cieszę, ale jednocześnie jestem przestraszona 😱

reklama
Hej wszystkim 😊 Dopiero nadrobiłam Was, bo ostatnie dni były dla mnie dosyć ciężkie. Mój lekarz zostaje na swoim miejscu, wiec nie idę w tym tyg do innego, tylko czekam cierpliwie na 18.10 i wizytę u swojego lekarza. Nie wiem w sumie co mnie czeka, bo ostatnie kilka dni były przepełnione nerwami, płaczem i samymi najgorszymi emocjami, ale nie mam na to wpływu i co będzie, to będzie.
U mnie w sumie dalej nie ma jakichś wielkich objawów. Jestem w 5+2, trochę bolą piersi i to wszystko. Coś tam może czasem zaboli w brzuchu, ale tez bez szału.
Ciężki czas, trzymajcie kciuki, żebym tylko podołała tym wszystkim przeciwnościom i żeby moja ciąża na tym nie ucierpiała.

Do góry