Żołna
Fanka BB :)
Gratulacje pochwal się wynikiem kiedy do lekarza idziesz?Beta ciążę potwierdziła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje pochwal się wynikiem kiedy do lekarza idziesz?Beta ciążę potwierdziła
7.5 więc malutko, ale ja dziś jakieś 9/10 dni po owulacjiGratulacje pochwal się wynikiem kiedy do lekarza idziesz?
Ja nie mam żadnej podwyższonej temperatury. Patrzyłam nawet kamera na podczerwień za 1,5 tys., więc źle nie pokazujeDziewczyny, a jak wasza temperatura ciała? Macie podwyższoną? Jest wam ciepło/zimno? ja macam czoło co jakiś czas, bo wyczytałam, że w ciąży temperatura jest podywzszona
I jest mi zimno
A kiedy idziesz na wizytę?Sama nie wiem co mam myśleć. Odebrałam wyniki: beta w poniedziałek- 248, beta dzisiaj- 585, czyli przyrost jest w normie, kalkulator pokazuje 135% ponad. Progesteron prawie 39. Wyniki nie wskazują na to, żeby coś tam się strasznego działo. Plamienia od kilku godzin nie ma, ale każda wizyta w toalecie to gapienie się w papier. Nie wiem co się może dziać. Wiadomo, że są różne opcje i wiem, że jest szansa, że jednak będzie dobrze. Mam w głowie jeszcze taką myśl, że może to wina tej nadżerki? Gdzieś wyczytałam, ze przez nadżerkę mogą być plamienia, ale nie biorę tego tez za pewnik w moim przypadku, bo nie wiem za dużo o tej nadżerce oprócz tego, ze po prostu jest.
Dziękuje, że zapytałaś
Zaplanowaną mam na następny tydzień, środę. Teraz już sama nie wiem czy jutro na siłe zalatwic wizytę wcześniej, czy już czekać cierpliwie, skoro ustało, a wyniki są dobre. Na usg i tak jutro lekarz nic nie zobaczyA kiedy idziesz na wizytę?
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeJa od początku miałam jakieś zle przeczucie u siebie. Wczoraj wieczorem jakieś dziwne myśli, a dziś rano do tych dziwnych myśli doszły tez bóle brzucha jak na okres. Chodziłam do toalety, obserwowałam, aż w końcu na ostatniej wizycie w toalecie zauważyłam brązowy śluz. Brzuch pobolewa, nie było jakoś dużo tego śluzu, ale jednak. Z tymi złymi przeczuciami rano byłam jeszcze raz na becie i na progesteronie. Spróbuje dostać się dziś do jakiegoś lekarza, a jeśli się nie uda, to jutro z rana przejdę się do poradni w szpitalu, tam przyjmuje kilku lekarzy i poproszę o badanie.
Raczej nie nastawiam się już na nic dobrego. Oby tylko oczyściło się samo, jeśli to już.
Witamy ! :*Dzień dobry. Przywitam się po cichu i zostanę mam nadzieję do końca.
W poniedziałek - 9dpo z popołudniowego moczu wyszedł mi test- bardzo blada druga kreska Dostałam potwierdzenie tego wyniku wczoraj betą: 19,60 mlU/ml, progesteron też dorzuciłam: 33,39 ng/mL.
Jestem ostrożna, ponieważ w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną, miałam mały przyrost, 44%
Jutrzejszy przyrost wszystko wyjaśni, chodzę już prawie po ścianach z nerwów, ale staram się myśleć pozytywnie
Mój przewidywany termin miesiączki to najbliższa sobota.
Pozdrawiam
Byłaś u lekarza ?Sama nie wiem co mam myśleć. Odebrałam wyniki: beta w poniedziałek- 248, beta dzisiaj- 585, czyli przyrost jest w normie, kalkulator pokazuje 135% ponad. Progesteron prawie 39. Wyniki nie wskazują na to, żeby coś tam się strasznego działo. Plamienia od kilku godzin nie ma, ale każda wizyta w toalecie to gapienie się w papier. Nie wiem co się może dziać. Wiadomo, że są różne opcje i wiem, że jest szansa, że jednak będzie dobrze. Mam w głowie jeszcze taką myśl, że może to wina tej nadżerki? Gdzieś wyczytałam, ze przez nadżerkę mogą być plamienia, ale nie biorę tego tez za pewnik w moim przypadku, bo nie wiem za dużo o tej nadżerce oprócz tego, ze po prostu jest.
Dziękuje, że zapytałaś
Ja mam całodzienne bole brzucha. Macica mi się stawia, brzuch twardnieje. Dzisiaj lekarz wypisał mi duphaston 3X1 , magnez i nospe. Jeśli nie przejdzie , zwolnienie z pracy i odpoczynek , na tyle na ile się uda przy córce. Boje się , bo nie miałam tego w pierwszej ciążyCały dzień miałam spokój, a teraz lekki ból brzucha- też czytałam, że to normalne