reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Nie śmiało się z Wami witam :) jestem 10/11 dni po owulacji i dziś trzy testy ciążowe wyszły pozytywne :) . Betę dziś zrobiłam i czekam na wyniki :) .
Mam już synka z października 2021 oraz straconego synka z 8.06.2023 :(
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze 😊
Witaj Wiolu. Przykro mi z powodu twojej straty 😥 teraz musi być już dobrze 🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Jednak jest dużo lepiej po tych tabletkach 😁 nie muli mnie po jedzeniu 😁 zastanawiam się czy dziś znowu wziąć czy ryzykować i zobaczyć jak będzie jutro 🤔

Dzień dobry. Przywitam się po cichu i zostanę mam nadzieję do końca.
W poniedziałek - 9dpo z popołudniowego moczu wyszedł mi test- bardzo blada druga kreska 🙈 Dostałam potwierdzenie tego wyniku wczoraj betą: 19,60 mlU/ml, progesteron też dorzuciłam: 33,39 ng/mL.
Jestem ostrożna, ponieważ w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną, miałam mały przyrost, 44% 😢
Jutrzejszy przyrost wszystko wyjaśni, chodzę już prawie po ścianach z nerwów, ale staram się myśleć pozytywnie 😘
Mój przewidywany termin miesiączki to najbliższa sobota.
Pozdrawiam 🫶🏻

W poniedziałek - 9dpo z popołudniowego moczu wyszedł mi test- bardzo blada druga kreska 🙈 Dostałam potwierdzenie tego wyniku wczoraj betą: 19,60 mlU/ml, progesteron też dorzuciłam: 33,39 ng/mL.
Jestem ostrożna, ponieważ w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną, miałam mały przyrost, 44% 😢
Jutrzejszy przyrost wszystko wyjaśni, chodzę już prawie po ścianach z nerwów, ale staram się myśleć pozytywnie 😘
Pozdrawiam 🫶🏻
Jak miło coraz więcej Was tu widzieć. Oby jak najwięcej :) Trzymam kciuki za przyrost 🤞

Pozdrawiam 🫶🏻
Witaj na mamuśkach 😉 trzymam kciuki żeby wszystko było jak trzeba 🤞🤞🤞🤞🤞

Mam rozkminę dziewczyny. Przeczytałam, że w 4 tygodniu ciąży, dziecko jest wielkości ziarnka maku. No i tak sobie myślę, że jakim cudem brzuch bolał jak dzidziuś się "wgryzał" w macicę, skoro był wtedy jeszcze mniejszy? I jakim cudem cały czas mam wrażenie, że czuje ten mój mały ziarnek w brzuchu? Szczególnie jak założę nogę na nogę? Serio tak bardzo mi psychika wjeżdża, że "wydaje mi się że czuje to ziarnko maku"? Mam wrażenie że wszystko mi tam w środku sztywnieje gdy siedzę. Jak leżę lub chodzę to nie mam tego uczucia. Ale jak siedzę to po prostu "czuję" jakbym to moje ziarnko poprostu "gniotła"🙈

reklama
Mam rozkminę dziewczyny. Przeczytałam, że w 4 tygodniu ciąży, dziecko jest wielkości ziarnka maku. No i tak sobie myślę, że jakim cudem brzuch bolał jak dzidziuś się "wgryzał" w macicę, skoro był wtedy jeszcze mniejszy? I jakim cudem cały czas mam wrażenie, że czuje ten mój mały ziarnek w brzuchu? Szczególnie jak założę nogę na nogę? Serio tak bardzo mi psychika wjeżdża, że "wydaje mi się że czuje to ziarnko maku"? Mam wrażenie że wszystko mi tam w środku sztywnieje gdy siedzę. Jak leżę lub chodzę to nie mam tego uczucia. Ale jak siedzę to po prostu "czuję" jakbym to moje ziarnko poprostu "gniotła"🙈
ja przedwczoraj w nocy i wczoraj rano miałam silny ból brzucha ale nie taki jak na okres tylko inny ,ale myślałam że okres dostanę 🙈 a dziś niespodzianka 🙈

Do góry