reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Cześć dziewczyny! Nie śmiało się z Wami witam :) jestem 10/11 dni po owulacji i dziś trzy testy ciążowe wyszły pozytywne :) . Betę dziś zrobiłam i czekam na wyniki :) .
Mam już synka z października 2021 oraz straconego synka z 8.06.2023 :(
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze 😊
Witaj Wiolu. Przykro mi z powodu twojej straty 😥 teraz musi być już dobrze 🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Jednak jest dużo lepiej po tych tabletkach 😁 nie muli mnie po jedzeniu 😁 zastanawiam się czy dziś znowu wziąć czy ryzykować i zobaczyć jak będzie jutro 🤔

Dzień dobry. Przywitam się po cichu i zostanę mam nadzieję do końca.
W poniedziałek - 9dpo z popołudniowego moczu wyszedł mi test- bardzo blada druga kreska 🙈 Dostałam potwierdzenie tego wyniku wczoraj betą: 19,60 mlU/ml, progesteron też dorzuciłam: 33,39 ng/mL.
Jestem ostrożna, ponieważ w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną, miałam mały przyrost, 44% 😢
Jutrzejszy przyrost wszystko wyjaśni, chodzę już prawie po ścianach z nerwów, ale staram się myśleć pozytywnie 😘
Mój przewidywany termin miesiączki to najbliższa sobota.
Pozdrawiam 🫶🏻

W poniedziałek - 9dpo z popołudniowego moczu wyszedł mi test- bardzo blada druga kreska 🙈 Dostałam potwierdzenie tego wyniku wczoraj betą: 19,60 mlU/ml, progesteron też dorzuciłam: 33,39 ng/mL.
Jestem ostrożna, ponieważ w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną, miałam mały przyrost, 44% 😢
Jutrzejszy przyrost wszystko wyjaśni, chodzę już prawie po ścianach z nerwów, ale staram się myśleć pozytywnie 😘
Pozdrawiam 🫶🏻
Jak miło coraz więcej Was tu widzieć. Oby jak najwięcej :) Trzymam kciuki za przyrost 🤞

Pozdrawiam 🫶🏻
Witaj na mamuśkach 😉 trzymam kciuki żeby wszystko było jak trzeba 🤞🤞🤞🤞🤞

Mam rozkminę dziewczyny. Przeczytałam, że w 4 tygodniu ciąży, dziecko jest wielkości ziarnka maku. No i tak sobie myślę, że jakim cudem brzuch bolał jak dzidziuś się "wgryzał" w macicę, skoro był wtedy jeszcze mniejszy? I jakim cudem cały czas mam wrażenie, że czuje ten mój mały ziarnek w brzuchu? Szczególnie jak założę nogę na nogę? Serio tak bardzo mi psychika wjeżdża, że "wydaje mi się że czuje to ziarnko maku"? Mam wrażenie że wszystko mi tam w środku sztywnieje gdy siedzę. Jak leżę lub chodzę to nie mam tego uczucia. Ale jak siedzę to po prostu "czuję" jakbym to moje ziarnko poprostu "gniotła"🙈

reklama
Mam rozkminę dziewczyny. Przeczytałam, że w 4 tygodniu ciąży, dziecko jest wielkości ziarnka maku. No i tak sobie myślę, że jakim cudem brzuch bolał jak dzidziuś się "wgryzał" w macicę, skoro był wtedy jeszcze mniejszy? I jakim cudem cały czas mam wrażenie, że czuje ten mój mały ziarnek w brzuchu? Szczególnie jak założę nogę na nogę? Serio tak bardzo mi psychika wjeżdża, że "wydaje mi się że czuje to ziarnko maku"? Mam wrażenie że wszystko mi tam w środku sztywnieje gdy siedzę. Jak leżę lub chodzę to nie mam tego uczucia. Ale jak siedzę to po prostu "czuję" jakbym to moje ziarnko poprostu "gniotła"🙈
ja przedwczoraj w nocy i wczoraj rano miałam silny ból brzucha ale nie taki jak na okres tylko inny ,ale myślałam że okres dostanę 🙈 a dziś niespodzianka 🙈

Do góry