hachette
Fanka BB :)
@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ stokrotne gratulacje, trzymam kciuki za spokojne i nuuuuuudne 9mcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo, bardzo dziękuję@997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ stokrotne gratulacje, trzymam kciuki za spokojne i nuuuuuudne 9mcy
Ty tu jesteś celebrytką forum widzęBardzo, bardzo dziękuję
Haha po prostu byłam na forum od sierpnia tamtego roku, dużo się udzielałam, CP, poronienie w czerwcu no i kilka dziewczyn mnie pamiętaTy tu jesteś celebrytką forum widzę
Ja się nigdy nie szczepiłam i nigdy grypy nie miałamDziewczyny szczepicie się na grypę?
No a mnie co chwilę coś trafia, zwłaszcza od dzieciakówJa się nigdy nie szczepiłam i nigdy grypy nie miałam
Jestem w szpitalu. Pęcherzyk w macicy ale jest krwiak. Mają dać luteinę, acard, no spe, magnez i obserwować kilka dni. Zobaczymy co z tego będzie.Halo halo! @ewa360 jak tam?!
Ja już w połowie września zaszczepiłam sieDziewczyny szczepicie się na grypę?