Kurcze, ale ja wczesniej ich nie mialam. We wczesniejszych tygodniach brzuch nie byl taki bolacy czy spiety.Ja do teraz mam takie dni gdzie boli mnie brzuch (10+3)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, ale ja wczesniej ich nie mialam. We wczesniejszych tygodniach brzuch nie byl taki bolacy czy spiety.Ja do teraz mam takie dni gdzie boli mnie brzuch (10+3)
już takimi 5/6 msc wspaniały czas będzieWesołego Mikołaja dziewczyny ! Żeby cała ciąża i poród przebiegał miło i spokojnie Następne Mikołajki już z naszymi dzidziami
Super ja tez 20 grudnia akurat mam prenatalne i termin mam na 30 czerwca. Słyszałam ze czasem na prenatalnych koło 13 tyg udaje się już określić płeć Czy któraś z Was już wie czy będzie chłopiec czy dziewczynka ? I czy któraś dowiedziała się na prenatalnych ?Cześć dziewczyny, mam na imię Zuza, mam 31 lat, dołączam Mam termin na 10 czerwca To moja pierwsza ciąża.
Ostatnia miesiączka 4 września, cykle 25 dni.
Jesteśmy już po pierwszych badaniach prenatalnych, wszystko jest w porządku. 20 grudnia mamy kolejne usg, to będzie początek 17 tyg i mam cichą nadzieję, że poznamy już płeć
No właśnie mój wygląda jak przy ciąży spożywczej coś tam odstaje, ale no bardziej wyglądam jak dobrze najedzona 11+4 dzisiajJak tam Wasze brzuszki już coś widać ? U mnie 12 tydzień i taki delikatnie odstający jak wzdęty nawet przy leżeniu widzę różnice bo zawsze się zapadał a teraz sterczy ale dla innych jeszcze nie do zauważenia jako ciąża chyba że spożywcza
U mnie na prenatalnych w 13 tygodniu lekarz najpierw powiedział, że dziewczynka, a później, że chyba jednak chłopczyk, więc w zasadzie nie wiadomoSuper ja tez 20 grudnia akurat mam prenatalne i termin mam na 30 czerwca. Słyszałam ze czasem na prenatalnych koło 13 tyg udaje się już określić płeć Czy któraś z Was już wie czy będzie chłopiec czy dziewczynka ? I czy któraś dowiedziała się na prenatalnych ?
Ja mam od początku ciąży bóle jak na miesiączkę. Obecnie jestem w szpitalu z powodu plamien , bóle nadal są. Ale nic złego się nie dzieje a co mówi Twój lekarz ?Hej
Mieszkam w Oxfordshire. Mam (jeszcze 28lat).
Poronienia w dosc wczesnym etapie (przed 8 tygodniem). Nie biore leków bo w sumie bylam umowiona do klinik wczsnych poronien ale w trakcie oczekiwania zaszlam w ciaze.
W sumie wszystko jest ksiazkowo poki co, poza faktem, ze dzisiaj (13,5tyg) mam bole podbrzusza - troche okresowe i bardziej stale (nie porownalabym do skurczy). I sie martwie. Czy to normalne? Czytam i z opisu wynika, ze to bole spowodowane rozciaganiem sie macicy. Czy ktoras z Was tak miala?