Hej, ostatnio mało się udzielałam, bo sporo się działo u nas tak rodzinnie. Byłam dzisiaj w związku z tokso u specjalisty i okazało się, że jest w miarę dobrze. Awidność wyszła mi wysoka, bo 84%, a to oznacza, że infekcja na pewno była przed ciążą, i to nawet kilka miesięcy. Czekam jeszcze na powtórzenie badań, ale jestem już spokojna
reklama
Termin 30 czerwiec
Piszecie o jakieś grupie prywatnej chętnie bym dołączyła jeśli można to moja pierwsza ciąża, staraliśmy się ponad rok także mega wyczekana chętnie się dowiem więcej od WasSuper! Gratulacje
Mrs.Alice
Fanka BB :)
Poudzielaj się trochę na otwartej , tak od razu nie dodajemy do zamkniętej grupy. Daj nam się poznaćPiszecie o jakieś grupie prywatnej chętnie bym dołączyła jeśli można to moja pierwsza ciąża, staraliśmy się ponad rok także mega wyczekana chętnie się dowiem więcej od Was
bleucoco
Miałam taką samą sytuację w pierwszej ciąży i co ciekawe teraz w drugiej znowu mam lekko dodatnie przeciwciała IgM z jednoczesnym dodatnim IgGHej, ostatnio mało się udzielałam, bo sporo się działo u nas tak rodzinnie. Byłam dzisiaj w związku z tokso u specjalisty i okazało się, że jest w miarę dobrze. Awidność wyszła mi wysoka, bo 84%, a to oznacza, że infekcja na pewno była przed ciążą, i to nawet kilka miesięcy. Czekam jeszcze na powtórzenie badań, ale jestem już spokojna
Sanderson
Skoro to pierwsza ciąża to korzystaj ile możesz. Śpij na maksa, poleż w wannie, chodź na spacery, kawki z koleżankami. Ja jestem w drugiej i tęsknię za tym czasem, kiedy mogłam poleniuchowaćPiszecie o jakieś grupie prywatnej chętnie bym dołączyła jeśli można to moja pierwsza ciąża, staraliśmy się ponad rok także mega wyczekana chętnie się dowiem więcej od Was
Asiaa_
Ooo tak, zgadzam się w 100%Skoro to pierwsza ciąża to korzystaj ile możesz. Śpij na maksa, poleż w wannie, chodź na spacery, kawki z koleżankami. Ja jestem w drugiej i tęsknię za tym czasem, kiedy mogłam poleniuchować
reklama
Witam
Ja rowniez dolaczam do czerwcowych przyszlych mam Termin - 7/06 takze za chwilke drugi trymestr wskoczy.
Bede pierwszy raz mama wiec jest troche obaw. Dodatkowo jeszcze nie zyje w Polsce a w UK wiec dochodza dodatkowe 'stresy' zwiazane z troche inna rutyna niz ta, ktora znam z doswiadczen moich znajomych z Polski.
Pare postow przeczytalam i juz dostalam troche otuchy - np. ze bole bioder, odcinka ledzwiowego to nie tylko domena pozniejszej ciazy, a takze wczesnej.
Dodam jeszcze tylko, ze niestety dwa poronienia za mna (ostatnie w sierpniu 23).
Ja rowniez dolaczam do czerwcowych przyszlych mam Termin - 7/06 takze za chwilke drugi trymestr wskoczy.
Bede pierwszy raz mama wiec jest troche obaw. Dodatkowo jeszcze nie zyje w Polsce a w UK wiec dochodza dodatkowe 'stresy' zwiazane z troche inna rutyna niz ta, ktora znam z doswiadczen moich znajomych z Polski.
Pare postow przeczytalam i juz dostalam troche otuchy - np. ze bole bioder, odcinka ledzwiowego to nie tylko domena pozniejszej ciazy, a takze wczesnej.
Dodam jeszcze tylko, ze niestety dwa poronienia za mna (ostatnie w sierpniu 23).
Ostatnia edycja: