ja mam i dlatego mąż karmi koty I po nich sprząta. Ale wcześniej jak koty zrobiły siusiu w kuwetę to tego nie czułam a teraz zaraz czuje zapach ich moczu. Tak samo jak córka ma w pampersie to wystarczy że przejdzie kilka kroków obok I ja to czuję. Mąż się śmieje że mam nos lepszy niż pies policyjny tylko ze wszystko mi śmierdzi. Nawet moje ukochane perfumy śmierdzą mi wymiotami. Jak ostatnio się spryskalam nimi to cały dzień pytałam męża czy wymiotami pachnęNie wiem czy któraś z Was ma koty na pokładzie, ale mi najbardziej cuchnie kocia karma. Wcześniej mi nie przeszkadzała, a teraz jak mam nakarmić mojego sierściucha, to chce mi się płakać
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
30.06Dziewczyny które nie pisały ,albo i pisały termin porodu i chcą być na głównej to napiszcie proszę teraz już mi się nie chce przeglądać tylu stron
bleucoco
To tak jak ja!30.06
bleucoco
Jesteśmy na sam koniec czerwca z terminem porodu, także wcześnie jeszcze na jakieś konkretne objawy Na tym etapie są zazwyczaj subtelne Nie martw się!5+5 pomyliłam
bleucoco
Ja przy pierwszej ciązy używałam tego od MamyG. W tej jestem rozsądniejsza i będę miała normalną teczkęDziewczyny a zamawialyscie skądś może segregatory albo teczki typowo ciążowe? Chciałabym mieć wszystko w jednym miejscu. W NO dostałam od położnej tu chyba nie ma takich praktyk, nie? Macie jakieś polecone strony?
Rudzielec11
Apropo kotów to u mnie aktualnie też mój sprząta a od jakiegoś czasu mój kocur nie ułatwia zadania dziś akurat np tyłek mu się do kuwety nie zmieścił więc drzwiczki do mycia
Rudzielec11
Ja dostałam od ginekolog razem z kartąJa przy pierwszej ciązy używałam tego od MamyG. W tej jestem rozsądniejsza i będę miała normalną teczkę
bleucoco
Jak byłam w ciąży 3 lata temu, to też w niektórych przychodniach dziewczyny dostawały, ale teraz to dla mnie po prostu gadżet. Kupię sobie zwykłą teczkę z gumką jak już będę miała kartę Zapisałam się na pierwszą wizytę 9.11, to będzie 6+5Ja dostałam od ginekolog razem z kartą
Indiazulualfa
Jezu mi tez, podróżowanie komunikacja publiczna jest teraz koszmaremOj tak wszystko mi śmierdzi
reklama
Lilkamilka97
Powiem Wam, ze przemogłam się, zalałam wrzątkiem kawalek imbiru i po lekkim ostygnięciu wypiłam iiiiiii nagle czuje sie dobrze. Przypadek czy to faktycznie działa? Tego dowiemy sie następnym razem jak będę sie zle czuć i znów sie tego napije