reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny, jakie suple na start polecacie? Po 13 tygodniu chcę brać Prenatal Duo, a teraz mam Pregna Start. Zauważyłam, że Pregna Start to tylko w okresie starań jest 🤷🏼‍♀️ Akurat mi się kończy to kupiłabym sobie coś już dla I trymestru :) Prenatal Uno chyba jakiś taki biedny.

Ja miałam pappę w poprzedniej ciąży i pobranie krwi i usg musiało być w tym samym dniu. Po USG dostałam opis, który był uzupełniony po tym jak przyszły wyniki krwi.
Oo ja miałam dokładnie tak samo. Po kilku dniach od badania przyszedł dopiero wynik na maila z ryzykami które wyszły i całym opisem.
Dziewczyny, jakie suple na start polecacie? Po 13 tygodniu chcę brać Prenatal Duo, a teraz mam Pregna Start. Zauważyłam, że Pregna Start to tylko w okresie starań jest 🤷🏼‍♀️ Akurat mi się kończy to kupiłabym sobie coś już dla I trymestru :) Prenatal Uno chyba jakiś taki biedny.
Ja używam niezmiennie od pierwszej ciąży mama dha premium plus i jestem zadowolona 😊

Ja kupiłam mamadha premium, wcześniej brałam pregne plus i dha. Nie wiem które lepsze 🙈🙈🙈

Mi lekarz na pierwszej wizycie ciążowej polecał pregna start. Też widziałam że to niby dla starających się ale na drugiej wizycie sam dopytal że biorę pregna start i powiedział że bardzo dobrze.
Ja się do tych witamin za bardzo nie przywiązuje, bo w poprzednich ciążach i tak miałam nakaz odstawienia bo dzieci mi bardzo duże rosły 🙈 zobaczymy jak będzie teraz.

Niestety u mnie poronienie zatrzymane. Dostałam skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit pecha i wszystkie w czerwcu urodzicie zdrowe maleństwa ❤️❤️❤️
Bardzo, bardzo, bardzo mi przykro! Jeśli tylko będziesz mieć siły to działaj dalej! ❤️ Będzie zdrowa ciąża szybciej niż myślisz!

Strasznie żałuję że tą wizytę mam dopiero po pracy 🙈 nie wiem jak ja dam radę dziś 😥 panika mnie ogarnia 🙈 a jeszcze tyle czasu do wizyty 😥

Ja przyjmuje pueria uno a za 4 tygodnie przejdę na puerie duo :)

reklama
Mi lekarz na pierwszej wizycie ciążowej polecał pregna start. Też widziałam że to niby dla starających się ale na drugiej wizycie sam dopytal że biorę pregna start i powiedział że bardzo dobrze.
Ja się do tych witamin za bardzo nie przywiązuje, bo w poprzednich ciążach i tak miałam nakaz odstawienia bo dzieci mi bardzo duże rosły 🙈 zobaczymy jak będzie teraz.
A to widzisz, to ja pomyślałam, że to Pregna Start ma czegoś za mało :D Sprawdzone mam tylko Prenatal Duo, ale to od II trymestru dopiero.

Do góry