reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Tylko nie myślcie że witaminy nie są potrzebne! Są! O tym co brać i kiedy powinien decydować lekarz, nie my same.
mam wizytę pół godziny po tobie, też jestem w pracy ale dobrze, bo w domu bym chyba zwariowała, tak to muszę się zająć obowiązkami i jakoś zleci, jeszcze mąż właśnie w samolocie, będzie w domu w sam raz na wizytę, też mnie zawsze te jego powroty stresują bo autostrady takie niebezpieczne

mam wizytę pół godziny po tobie, też jestem w pracy ale dobrze, bo w domu bym chyba zwariowała, tak to muszę się zająć obowiązkami i jakoś zleci, jeszcze mąż właśnie w samolocie, będzie w domu w sam raz na wizytę, też mnie zawsze te jego powroty stresują bo autostrady takie niebezpieczne
Wszystko będzie dobrze i zobaczycie piękne fasolki 😊

Dziewczyny wczoraj pierwsza wizyta. Z OM 7+1 pęcherzyk ciążowy 22mm pęcherzyk żółtkowy 4.7 A zarodka nie widać.. mam przyjść za 2 tygodnie. Jest nadzieja?

reklama
Do góry