rozpuszczalna30
Fanka BB :)
Pobrali betę za 2/3 h będzie werdykt. Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pobrali betę za 2/3 h będzie werdykt. Trzymajcie kciuki
trzymamPobrali betę za 2/3 h będzie werdykt. Trzymajcie kciuki
mam wizytę pół godziny po tobie, też jestem w pracy ale dobrze, bo w domu bym chyba zwariowała, tak to muszę się zająć obowiązkami i jakoś zleci, jeszcze mąż właśnie w samolocie, będzie w domu w sam raz na wizytę, też mnie zawsze te jego powroty stresują bo autostrady takie niebezpieczneTylko nie myślcie że witaminy nie są potrzebne! Są! O tym co brać i kiedy powinien decydować lekarz, nie my same.
Wszystko będzie dobrze i zobaczycie piękne fasolkimam wizytę pół godziny po tobie, też jestem w pracy ale dobrze, bo w domu bym chyba zwariowała, tak to muszę się zająć obowiązkami i jakoś zleci, jeszcze mąż właśnie w samolocie, będzie w domu w sam raz na wizytę, też mnie zawsze te jego powroty stresują bo autostrady takie niebezpieczne
Mi lekarka poleciła pregna plusDziewczyny, jakie suple na start polecacie? Po 13 tygodniu chcę brać Prenatal Duo, a teraz mam Pregna Start. Zauważyłam, że Pregna Start to tylko w okresie starań jest Akurat mi się kończy to kupiłabym sobie coś już dla I trymestru Prenatal Uno chyba jakiś taki biedny.
ja w dwóch ciążach brałam pregne plus i teraz teżMi lekarka poleciła pregna plus
Ja też, już z nerwów biegam na kibelek. I też mnie zaćmiło bo zrobiłam betę przy okazji badań na tarczycę i było 28 tyś, a to 6+1Dzisiaj kilka wizyt nie wiem jak Wy ale ja już panikuje
Ja też dopiero po pracy i ciężko będzie mi do 15 wytrzymaćStrasznie żałuję że tą wizytę mam dopiero po pracy nie wiem jak ja dam radę dziś panika mnie ogarnia a jeszcze tyle czasu do wizyty