reklama
Żołna
Fanka BB :)
Tak właśnie jest. Słyszałam różnie. Że betę się sprawdza TYLKO do uwidocznienia zarodka też. Zdania uczonych są w tym względzie mocno podzieloneA to nie jest tak, że na takim etapie sprawdza się rozwój zarodka tylko na USG a nie poprzez betę?
Żołna
Strasznie mi przykro wierzę że jeszcze zaświeci dla Ciebie słońce i będziesz mamą. Trzymaj się i przytulamNiestety u mnie poronienie zatrzymane. Dostałam skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit pecha i wszystkie w czerwcu urodzicie zdrowe maleństwa
Ice41
Ja w pierwszej ciąży nic nie czułam aż w którymś tygodniu tak mnie zemdliło, że 1,5 miesiąca nie dałam rady prawie nic zjeść, więc może to dobry znak. Objawy mogą pojawić się też później.Może ze stresu mi niedobrze ale jest tez szansa ze będzie ok
Ice41
Ja też zrobiłam przy tak dużych wartościach i przyrost miałam 40% - też głupota mnie ogarnęła. Ale to przez poprzednie poronienia.Jestem trochę zła na siebie bo lekarz nie zalecił tej bety sama zrobiłam żeby się przygotowac ewentualnie
Mam wrażenie ze ciąża odbiera mi chwilami rozum…
A
ana90
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mrs.Alice
Współczuję kochana bardzo mi przykroNiestety u mnie poronienie zatrzymane. Dostałam skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit pecha i wszystkie w czerwcu urodzicie zdrowe maleństwa
Mrs.Alice
Będzie dobrze :* ja miałam przełożyć na jutro ale chyba wytrzymam już do piątku. Chociaż ciężko to widzęDzisiaj kilka wizyt nie wiem jak Wy ale ja już panikuje
reklama
Ice41
Ja miałam pappę w poprzedniej ciąży i pobranie krwi i usg musiało być w tym samym dniu. Po USG dostałam opis, który był uzupełniony po tym jak przyszły wyniki krwi.Ja dzisiaj chciałam umówić się na USG prenatalne. Ale Pani mi powiedziała , że kilka dni przed należy przyjechać na badanie krwi Pappa , wtedy wynik będzie równo z USG.