reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Przykro mi że to przechodziłaś. Tak właśnie słyszałam że wyniki pappy to zawsze stres i zero pewności. Dlatego ja bym wolała tego nie robić.
Ja mimo wszystko.. jeśli będzie mi w tej ciąży to dane.. to zrobię usg I papa. Zależy mi żeby trafić do tej samej przychodni bo lekarz był mega dokładny. Ale wynik potraktuje jako sugestie. Napewno zrobię nifty. Na amniopunkcje już bym się nie zgodziła.

Też dostałam wynik bety. Trochę się schizuje bo po 72h miałam wynik 5208 a w piątek był 3203 też yriche poniżej. Niby rośnie ale nie w normie. Ale mówiłyście, że później beta zwalnia im większa wartość 🙄 boszzzz jak żyć

Ahhh faktycznie ciężkie tematy poruszacie ale to dobrze bo u mnie to pierwsza ciąża i ze wszystkim jestem zielona. Wiec chociaż trochę w rozmowie z lekarzem będę miała jakieś pojęcie. 😊 Ja dzisiaj tez po wizycie u mnie 6+2 i na razie jest pęcherzyk ładnie umiejscowiony w macicy z pęcherzykiem żółtkowym. No i teraz kolejna wizyta za 2 tygodnie.

Też dostałam wynik bety. Trochę się schizuje bo po 72h miałam wynik 5208 a w piątek był 3203 też yriche poniżej. Niby rośnie ale nie w normie. Ale mówiłyście, że później beta zwalnia im większa wartość 🙄 boszzzz jak żyć
Te wartości są orientacyjne. Ja piszę tylko to co usłyszałam. W poprzednich nigdy bety nie robiłam. A teraz aż 5 zrobiłam 😅

reklama
A to nie jest tak, że na takim etapie sprawdza się rozwój zarodka tylko na USG a nie poprzez betę? :)

Do góry