reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Ale się rozgadalyscie na wesołe tematy, teraz siedzę w wannie i się schizuje... Co ma być to będzie, zachodząc w ciążę trzeba brać pod uwagę, że nie wszystkie dzieci rodzą się zdrowe i nie wszystkie ciążę zostają donoszone. Życzę sobie i wam, żeby ta okrutna statystyka nas ominęła i żeby wszystkie nasze fasolki były zdrowe.

reklama
Obiecałam sobie, że nie będę sobie wkręcać w tej ciąży niczego, ale chyba się nie da.. 🙈
Podziwiam kobietki co żyją w spokoju od wizyty do wizyty 😍
Ja już tak nie mogę 🤷 strach mnie paraliżuje. Bardzo się boje co jutro zobaczę. Ale pamiętam co mówił mój dawny gin jak pytałam czy wszystko jest dobrze. Zawsze odpowiadał - no a co ma być źle? Może to śmieszne, ale bardzo mnie to uspokajało 🙈

Ale się rozgadalyscie na wesołe tematy, teraz siedzę w wannie i się schizuje... Co ma być to będzie, zachodząc w ciążę trzeba brać pod uwagę, że nie wszystkie dzieci rodzą się zdrowe i nie wszystkie ciążę zostają donoszone. Życzę sobie i wam, żeby ta okrutna statystyka nas ominęła i żeby wszystkie nasze fasolki były zdrowe.
Będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć i kropka. (Łatwiej to komuś powiedzieć niż sobie samej 🙈)

Eh. Czytam tu laski z grupy o tym badaniu. Większość załamana , że wyniki wyszły źle. Po dodatkowym drogim badaniu lub amniopunkcji okazywało się , że jednak dziecko zdrowe. Lub 1/33 że dziecko będzie chore a rodziło się bez wady. Może rzeczywiście lepiej nie robić tej pappy. Mam mętlik w głowie :o

Eh. Czytam tu laski z grupy o tym badaniu. Większość załamana , że wyniki wyszły źle. Po dodatkowym drogim badaniu lub amniopunkcji okazywało się , że jednak dziecko zdrowe. Lub 1/33 że dziecko będzie chore a rodziło się bez wady. Może rzeczywiście lepiej nie robić tej pappy. Mam mętlik w głowie :o
Nie chciałam Ci w głowie mieszać, tylko ostrzec. Bo jak zrobisz to dopiero będziesz przeżywać 😥

Ja już tak nie mogę 🤷 strach mnie paraliżuje. Bardzo się boje co jutro zobaczę. Ale pamiętam co mówił mój dawny gin jak pytałam czy wszystko jest dobrze. Zawsze odpowiadał - no a co ma być źle? Może to śmieszne, ale bardzo mnie to uspokajało 🙈
Dokładnie. Mój ginekolog też potrafił mnie znieść na ziemię jak zaczynałam panikować. 🙈
Teraz też panikuje, bo ta beta jest całkiem inna jak poprzednio. W porównaniu do tamtych przyrostów to te są maluutkie

Ale mnie naschizowalyscie, nie dziwię się że te testy nifty mają takie wzięcie, jak tu w spokoju wytrzymać teraz i się nie denerwować?

reklama
Do góry