reklama
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Kurczę chyba nie bardzo pomogę w tej kwestii… ja jak poroniłam w czerwcu to wystartowałam z ciążą i progiem 4 i pewnie też dlatego było poronienie Myślę że u Ciebie chyba to raczej jakaś taka może niewydolność ciałka żółtego tylko albo po prostu ten progesteron startuje i się pięknie rozkręci ale i nie zaszkodzi go podkręcić@Sunflowerxxx @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ dzięki za rady, jednak trochę się zaczęłam schizowac, jutro podzwonie i spróbuję się gdzieś szybciej umówić. Dziewczyny czy orientujecie się czy niski prog może świadczyć o wadach płodu? Wiem że może być pozamaciczna, ale nie wiem czy o czymś jeszcze to świadczy...
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Bardzo dobrze zrobiłaś! Szkoda nerwow a tak to będziesz spokojna i zaopiekowana w razie wuUmówiłam się na poniedziałek dla pewności do lekarza, na 16:00, może panikuje ale wolę się za bardzo martwić niż potem żałować
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Niski prog może spowodować poronienie, nie świadczy o wadach płodu na samym początku. Dobrze, że się zapisałaś do ginekologa, będziesz spokojniejsza@Sunflowerxxx @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ dzięki za rady, jednak trochę się zaczęłam schizowac, jutro podzwonie i spróbuję się gdzieś szybciej umówić. Dziewczyny czy orientujecie się czy niski prog może świadczyć o wadach płodu? Wiem że może być pozamaciczna, ale nie wiem czy o czymś jeszcze to świadczy...
Ice41
Mam identycznie, ale u mnie 1 zarodekA ja sama nie wiem co bym chciała. Mam i syna i córkę. Najchętniej to bym chciała bliźniaki - synka i córeczkę, ale beta na to nie wskazuje co będzie to będę kochać. Byle było zdrowe
Mrs.Alice
To wiadomości w miarę dobre. A nie wolałabyś zrobić operacji w trakcie ciąży ? Miałabys czas na leżenie, rekonwalescencje.Ja wyszłam od ortopedy już. Operacja konieczna, ale nie nagląca więc zaprasza jak już skończę karmić. Pogratulował ciąży i kazał na siebie uważać okazało się że jedno zerwane więzadło się już ładnie zrosło, natomiast drugie jest w stanie tragicznym więc aktywność fizyczna jedynie w ortezie
Mrs.Alice
Konsultowałas z lekarzem ?chyba wiem o czym mówisz. W pierwszej ciąży zdarzyło mi się to kilka razy, teraz już dwa razy tak miałam. Okropne to jest
Mrs.Alice
Biedna mi od kilku dni mdłości ustąpiły do 0. W pierwszej ciąży miałam do połowy ciazy i schudłam 10 kg , w tej już przytyłam 1Dopiero podniosłam się z łóżka, a położyłam się przed 18:00. Dopadły mnie mega mdłości jak w 1. ciąży i też zaczęły się mniej więcej w tym samym czasie. Jak będę się dziś też źle czuła, to idę na l4.
reklama
Mrs.Alice
Dzień Dobry
U nas w końcu pogoda. Z -1 robi się 25
Idę dzisiaj na godzinkę do dodatkowej pracy , potem obiad i jedziemy do teściowej na weekend. Zamierzam spakować małe skarpetki i zdjęcie z USG w pudełeczko i Alicja jej da w prezencie teściową super kobietka, ucieszy się bardzo. Moja szwagierka już dobrze po 40, nie ma dzieci. Starszy syn zmarł 20 lat temu a mój Wojtek 33 lata i pierwsze dziecko. Ciekawa jestem reakcji
U nas w końcu pogoda. Z -1 robi się 25
Idę dzisiaj na godzinkę do dodatkowej pracy , potem obiad i jedziemy do teściowej na weekend. Zamierzam spakować małe skarpetki i zdjęcie z USG w pudełeczko i Alicja jej da w prezencie teściową super kobietka, ucieszy się bardzo. Moja szwagierka już dobrze po 40, nie ma dzieci. Starszy syn zmarł 20 lat temu a mój Wojtek 33 lata i pierwsze dziecko. Ciekawa jestem reakcji