u mnie to prawdopodobnie wynika z zespołu jelita drażliwego. Do tego ja ciągle wymiotuje w ciąży wiec "taki mój urok"Konsultowałas z lekarzem ?
reklama
Mrs.Alice
Fanka BB :)
u mnie to prawdopodobnie wynika z zespołu jelita drażliwego. Do tego ja ciągle wymiotuje w ciąży wiec "taki mój urok"
Miałas robioną kolonoskopię ?
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Jezu! Właśnie wstałam a spałabym i spała… miałam jechać na jakieś zakupy ale najechało się do nas tyle turystów, że Wszystko stoi każda możliwa droga zakorkowana na maxa…
miałam już lata temu.Miałas robioną kolonoskopię ?
Żołna
Myślałam o tym, ale doktorek kategorycznie mi powiedział że w ciąży mnie nie pokroi. Opisał mi całą operację. Mąż miał podobną 2 lata temu. Była w znieczuleniu miejscowym i wszystko mu pokazywali, wiercili mu nogę, przeciągali druty... Ale on miał laparoskopową operację. Mi całe kolano muszą rozciąć i rozwiercić widziałam tą operację na filmikach i nie wiem jakbym zniosła te dźwięki i zapach ma żywo. W ciąży się jednak bym bała. I nie wiem czy ginekolog by mi zgodę wyraziłTo wiadomości w miarę dobre. A nie wolałabyś zrobić operacji w trakcie ciąży ? Miałabys czas na leżenie, rekonwalescencje.
Blueballon
Początkująca w BB
Znalazłam bardzo ciekawy medyczny artykuł na temat progesteronu. Sama się zestresowałam moim niskim wynikiem dlatego zaczęłam doszukiwać. Mnie on bardzo uspokoił mam nadzieje ze komuś tez pomoże. Zrobiłam screeny bo żeby go przeczytać trzeba zalogować się na stronę. Oczywiście sama się na wszelki wypadek zapisałam na poniedziałek do ginekologa. Ale do tego czasu jeszcze sporo czasu a to mnie uspokoiło.
Załączniki
Piq
DziękiZnalazłam bardzo ciekawy medyczny artykuł na temat progesteronu. Sama się zestresowałam moim niskim wynikiem dlatego zaczęłam doszukiwać. Mnie on bardzo uspokoił mam nadzieje ze komuś tez pomoże. Zrobiłam screeny bo żeby go przeczytać trzeba zalogować się na stronę. Oczywiście sama się na wszelki wypadek zapisałam na poniedziałek do ginekologa. Ale do tego czasu jeszcze sporo czasu a to mnie uspokoiło.
Evela.6
Witam się z Wami nieśmiało wczoraj byłam na rutynowej kontroli u ginekologa i okazało się ,że jestem w ciąży widoczny 2-3tyg pęcherzyk ciążowy . Dziś beta 9700 i progesteron 27. We wrześniu 2022 po długich i ciężkich 8 latach staran , 5 stratach I 3 nieudanych ivf urodziłam zdrowego synka
Ostatnia miesiączka 02.09
Termin porodu ok 17.06
Mialam tylko 3miesiaczki po porodzie i cykle bardzo nieregularne więc ciężko dokładnie określić .
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy i życzę Wam nudnych 9ciu miesięcy
Termin porodu ok 17.06
Mialam tylko 3miesiaczki po porodzie i cykle bardzo nieregularne więc ciężko dokładnie określić .
Żołna
Witaj na czerwcowych mamachWitam się z Wami nieśmiało wczoraj byłam na rutynowej kontroli u ginekologa i okazało się ,że jestem w ciąży widoczny 2-3tyg pęcherzyk ciążowy . Dziś beta 9700 i progesteron 27. We wrześniu 2022 po długich i ciężkich 8 latach staran , 5 stratach I 3 nieudanych ivf urodziłam zdrowego synka
Termin porodu ok 17.06
reklama