A jakie te aplikacje? Może sprawdź czy tam długości cykli nie masz do ustawienia, bo to też ma wpływ na obliczanie terminu. Jeśli wiesz kiedy miałaś owu to najlepiej obliczyć sobie od tej daty.Ja nie wiem czy ja jestem jakąś nieogarnięta czy co, ściągnęłam 2 aplikacje, w każdej podałam datę ostatniej miesiączki i każda pokazuje inny tydzień, jedna pokazuje 6 tydzien (5+0) ,a druga 4 +6
reklama
Hej dziewczyny Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa i zaczynam się strasznie stresować. Może wynika to z faktu, że to moja pierwsza ciąża i nie wiem co mnie czeka a może z tego, że mam tak delikatne objawy i nie dociera do mnie że to prawda. Zaczynam powoli wariować. Będzie to teoretycznie 6+4 więc liczę na to, że bobo będzie już widoczne, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie co się stanie jak się okaże, że tam nic nie ma :/
Piq
Fanka BB :)
Nie przejmuj się na zapas i raportuj jak było ja miałam dzisiaj iść na przyrost bety przed pracą ale nie zdążyłam jeszcze mnie martwi że w pracy mamy RTG i chciałabym jak najszybciej powiedzieć żeby na mnie uważali, ale chcę mieć wcześniej potwierdzenie od lekarza...Hej dziewczyny Jutro mam pierwszą wizytę u ginekologa i zaczynam się strasznie stresować. Może wynika to z faktu, że to moja pierwsza ciąża i nie wiem co mnie czeka a może z tego, że mam tak delikatne objawy i nie dociera do mnie że to prawda. Zaczynam powoli wariować. Będzie to teoretycznie 6+4 więc liczę na to, że bobo będzie już widoczne, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie co się stanie jak się okaże, że tam nic nie ma :/
997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
Wydaje mi się, że chodzi tutaj o PH pochwy i ewentualne infekcjea czemu nie wolno solo do kąpieli? Tego nie wiedziałam a akurat mi mąż kupił żebym mogła sobie zrekompensować że wodą chłodniejsza
mollyyy
Preglife i ciaza+. Faktycznie cykle mam długie 32 dni i w jednej aplikacji mogłam to ustawić stąd ta różnica. DziękiA jakie te aplikacje? Może sprawdź czy tam długości cykli nie masz do ustawienia, bo to też ma wpływ na obliczanie terminu. Jeśli wiesz kiedy miałaś owu to najlepiej obliczyć sobie od tej daty.
mamalina44
Zaciekawiona BB
czy któraś z was miała może taki wynik?Hej dziewczyny zrobiłam pierwszy raz betę i wynosi ona 9265 według OM jestem 5+1 czy to się zgadza tak wogóle?
mamalina44
Zaciekawiona BB
oo to dobrze bo tyle jest tych tabel że już się pogubiłam całkiemZobacz załącznik 1574778
Ja miałam 297 betę w 5+2. Według tej tabeli Twoja beta mieści się normach, więc spokojnie
Żołna
Beta nie da się sprawdzić wieku ciąży. Za duże widełki ma.Hej dziewczyny zrobiłam pierwszy raz betę i wynosi ona 9265 według OM jestem 5+1 czy to się zgadza tak wogóle?
reklama
Żołna
Dziewczyny jestem totalnym nie ogarem łapie się na tym że nie wiem co mówię, powtarzam to samo, gadam bez sensu, idę po coś i zapominam, nie rozumiem co kto do mnie mówi... dziś wyszłam z pracy i zabrałam ze sobą klucz normalnie jakby mi ktoś pół mózgu wyjął no ładny początek ciąży