reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

Zainstalowałam sobie właśnie aplikację "Ciąża+" i jest super według mnie. Jest taka fajna oś czasu na początku i można sobie ustawić liczenie ciąży albo od dnia poczęcia, albo od OM. Dla mnie bomba :D
A jeśli chodzi o mdłości to u mnie imbir super się sprawdza. Ale pamiętam, że te gumy Pregna Vomi też mi pomagały w pierwszej ciąży (jeśli komuś imbir nie podchodzi :) )

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, witam się nieśmiało. Drugi cykl starań, pierwsza ciaza, 31 lat. Termin porodu aplikacja wyznaczyła na 13 czerwca. Martwią mnie strasznie niskie bety:
3 dni przed planowaną miesiączka 16,8
W dniu planowanej miesiączki (teraz w poniedzialek) 80,5
Iść jeszcze raz? Aplikacja mi wylicza 4tydzien i 6 dni. W weekend cos mnie ciagnelo w brzuchu, piersi lekko bolaly a teraz zadnych objawow. Czytam że wy macie już mdłosci a ja nic. Do tego jestem od poniedziałku chora a nie nie można wziąć żadnych leków to umieram popijając herbatkę z imbirem miodem i cytryną. Wizytę u gin mam na 3 listopada dopiero.
Ja jestem w 5+4 według OM i bolą mnie tylko piersi. Tez nie mam mdlosci. Także objawami innych się nie sugeruj, bo każdy przechodzi to inaczej 😊

trochę wam zazdroszczę że mówicie o ciąży rodzinie itd .. ja to z jednej strony chciałabym wszystkim powiedzieć ,a z drugiej nie chce 😞
my powiedzieliśmy przyjaciołom, babci i naszej sąsiadce co traktuje nasza córkę jak swoją wnusie, no i mamy wrażenie że ta przyszywana babcia bardziej się cieszyła niż nasza prawdziwa babcia.

Ja mam termin z OM na 01-04.06 a też nie mam żadnych objawów, więc się nie przejmuj i ciesz się póki ich nie ma - chyba że oszczędzi Cię przez całą ciążę (ja tak miałam przy drugiej).
Na dodatek jestem chora :( Jem czosnek i herbatę z cytryną i miodem, ale nie przechodzi
Jeszcze Imbir dodaj do herbatki 😀

Hej dziewczyny, witam się nieśmiało. Drugi cykl starań, pierwsza ciaza, 31 lat. Termin porodu aplikacja wyznaczyła na 13 czerwca. Martwią mnie strasznie niskie bety:
3 dni przed planowaną miesiączka 16,8
W dniu planowanej miesiączki (teraz w poniedzialek) 80,5
Iść jeszcze raz? Aplikacja mi wylicza 4tydzien i 6 dni. W weekend cos mnie ciagnelo w brzuchu, piersi lekko bolaly a teraz zadnych objawow. Czytam że wy macie już mdłosci a ja nic. Do tego jestem od poniedziałku chora a nie nie można wziąć żadnych leków to umieram popijając herbatkę z imbirem miodem i cytryną. Wizytę u gin mam na 3 listopada dopiero.
spokojnie,u każdej beta będzie inaczej :) ja miałam pierwszą betę 7.5 na 4 /5 dni przed miesiączką 🙈

Ja nie wiem czy ja jestem jakąś nieogarnięta czy co, ściągnęłam 2 aplikacje, w każdej podałam datę ostatniej miesiączki i każda pokazuje inny tydzień, jedna pokazuje 6 tydzien (5+0) ,a druga 4 +6

reklama
Ja nie wiem czy ja jestem jakąś nieogarnięta czy co, ściągnęłam 2 aplikacje, w każdej podałam datę ostatniej miesiączki i każda pokazuje inny tydzień, jedna pokazuje 6 tydzien (5+0) ,a druga 4 +6
PREGLIFE zawsze dodaje jeden dzień do przodu :) trzeba zmienić termin porodu samemu lub zmienić termin miesiączki i będzie ok

Do góry