Ice41
Fanka BB :)
Kiedy masz pierwszą wizytę?czy któraś z was miała może taki wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz pierwszą wizytę?czy któraś z was miała może taki wynik?
w poniedziałek mam wizytę ale nie wiem czy to nie za wcześnie i czy nie przełożyć chociaż po becie widać że już coś może być ...Kiedy masz pierwszą wizytę?
Do poniedziałku to beta będzie jeszcze większa - raczej coś na pewno zobaczyszw poniedziałek mam wizytę ale nie wiem czy to nie za wcześnie i czy nie przełożyć chociaż po becie widać że już coś może być ...
Łącze się w bólu, ja wczoraj odpaliłam palnik na własnym rękawie xd dodam że nie potrzebowałam tego palnika do niczego i nie mam zielonego pojęcia po co ja go odpalałamDziewczyny jestem totalnym nie ogarem łapie się na tym że nie wiem co mówię, powtarzam to samo, gadam bez sensu, idę po coś i zapominam, nie rozumiem co kto do mnie mówi... dziś wyszłam z pracy i zabrałam ze sobą klucz normalnie jakby mi ktoś pół mózgu wyjął no ładny początek ciąży
Ja 3 razy gotowałam sobie wodę na kawę wczoraj raz zapomniałam włączyć gaz. Zorientowałam się gdzieś po pół godzinie Za drugim po prostu gaz wyłączyłam ale zapomniałam zalać kaw꣹cze się w bólu, ja wczoraj odpaliłam palnik na własnym rękawie xd dodam że nie potrzebowałam tego palnika do niczego i nie mam zielonego pojęcia po co ja go odpalałam
Myślałam, że tylko ja tak mamDziewczyny jestem totalnym nie ogarem łapie się na tym że nie wiem co mówię, powtarzam to samo, gadam bez sensu, idę po coś i zapominam, nie rozumiem co kto do mnie mówi... dziś wyszłam z pracy i zabrałam ze sobą klucz normalnie jakby mi ktoś pół mózgu wyjął no ładny początek ciąży
A propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinowąJa 3 razy gotowałam sobie wodę na kawę wczoraj raz zapomniałam włączyć gaz. Zorientowałam się gdzieś po pół godzinie Za drugim po prostu gaz wyłączyłam ale zapomniałam zalać kawę
Ja piję. Ograniczyłam do 2-3. Mam niskie ciśnienie. W obu poprzednich ciążach mi gin kazał bo miałam ciśnienie 80/40A propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinową
Ja zamieniłam na bezkofeinową, bo piję też yerbę i już w tym mam sporo kofeiny.A propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinową
Ja bym chciała pić, ale na zapach kawy mnie mdli, dzisiaj jedna wypiłam, ale z takim obrzydzeniem, ze chyba na razie sobie daruję. W poprzedniej ciąży też mi zbrzydła kawaA propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinową