reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny jestem totalnym nie ogarem 🙈 łapie się na tym że nie wiem co mówię, powtarzam to samo, gadam bez sensu, idę po coś i zapominam, nie rozumiem co kto do mnie mówi... dziś wyszłam z pracy i zabrałam ze sobą klucz 😅🙈 normalnie jakby mi ktoś pół mózgu wyjął 🙈 no ładny początek ciąży 😅🤣🤣
Łącze się w bólu, ja wczoraj odpaliłam palnik na własnym rękawie xd dodam że nie potrzebowałam tego palnika do niczego i nie mam zielonego pojęcia po co ja go odpalałam

Łącze się w bólu, ja wczoraj odpaliłam palnik na własnym rękawie xd dodam że nie potrzebowałam tego palnika do niczego i nie mam zielonego pojęcia po co ja go odpalałam
Ja 3 razy gotowałam sobie wodę na kawę wczoraj 😅🙈 raz zapomniałam włączyć gaz. Zorientowałam się gdzieś po pół godzinie 🙈 Za drugim po prostu gaz wyłączyłam ale zapomniałam zalać kawę 😅🤣🤣

Dziewczyny jestem totalnym nie ogarem 🙈 łapie się na tym że nie wiem co mówię, powtarzam to samo, gadam bez sensu, idę po coś i zapominam, nie rozumiem co kto do mnie mówi... dziś wyszłam z pracy i zabrałam ze sobą klucz 😅🙈 normalnie jakby mi ktoś pół mózgu wyjął 🙈 no ładny początek ciąży 😅🤣🤣
Myślałam, że tylko ja tak mam 😜

Ja 3 razy gotowałam sobie wodę na kawę wczoraj 😅🙈 raz zapomniałam włączyć gaz. Zorientowałam się gdzieś po pół godzinie 🙈 Za drugim po prostu gaz wyłączyłam ale zapomniałam zalać kawę 😅🤣🤣
A propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinową 🤔

A propos kawy. Pijecie ją tak jak zwykle? W pierwszej ciąży całkiem zrezygnowałam, bo zupełnie nie miałam potrzeby żeby ją pić. Ale teraz czuję, że nie dam rady, więc chyba będę testowała bezkofeinową 🤔
Ja piję. Ograniczyłam do 2-3. Mam niskie ciśnienie. W obu poprzednich ciążach mi gin kazał bo miałam ciśnienie 80/40

reklama
Ja bym chciała pić, ale na zapach kawy mnie mdli, dzisiaj jedna wypiłam, ale z takim obrzydzeniem, ze chyba na razie sobie daruję. W poprzedniej ciąży też mi zbrzydła kawa 🙈

Do góry