reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Gratulacje !!
To już niedługo ten dzień ;) U mnie sporo się działo zdrowotnie termin mam na 27.06 wiec jeszcze czas ,ale do szpitala mam się stawić 21.06 .
Nie pomogę z wanienka u nas będzie taka najprostsza sprawdzona 😊
Ojej a co się podziało ze zdrowiem, bardzo mi przykro, bo wiem jak się w ciazy wszystko sypie 🙄
Dziękuję za odpowiedź w sprawie wanienki 🥰

Dziś 7 dzień po cesarce a rana boli i ciągnie jak diabli, trzeba od czasu do czasu wspomóc się ketonalem. Chodzenie nie sprawia takiego kłopotu ale wstanie z łóżka już tak.
Przeraża mnie to cięcie i dbanie o nie już po, nienawidzę takich spraw związanych z krwią itp 🙈 a tu jeszcze o pępek od młodej będzie trzeba ogarnąć, ale to już chyba mój Dawid będzie to robił 😅

Przeraża mnie to cięcie i dbanie o nie już po, nienawidzę takich spraw związanych z krwią itp 🙈 a tu jeszcze o pępek od młodej będzie trzeba ogarnąć, ale to już chyba mój Dawid będzie to robił 😅
ale rana nie krwawi 😉 czasem boli i ciągnie i niewygodnie się śpi, wstaje. Nie jest to regułą, bo niektóre kobiety całkiem szybko po CC dochodzą do siebie

A to cięcie jest duże? Czy to jest w miarę takie małe? I szwy są rozpuszczalne czy trzeba przyjść na ściągnięcie? Oooo Mamooo jak ja przeżyje tą cesarkę 😅🙈

A to cięcie jest duże? Czy to jest w miarę takie małe? I szwy są rozpuszczalne czy trzeba przyjść na ściągnięcie? Oooo Mamooo jak ja przeżyje tą cesarkę 😅🙈
ja miałam zwykłe i wydają się lepsze. Ściągała mi położna w domu. Cięcie robią maksymalnie małe chociaż w początku wydaje się spore. Po 4, latach to nieduża kreska. Zobaczymy co będzie teraz. Czy vbac czy CC.
Przeżyjesz 😉 to się szybko zapomina

reklama
Do góry