Dziś 7 dzień po cesarce a rana boli i ciągnie jak diabli, trzeba od czasu do czasu wspomóc się ketonalem. Chodzenie nie sprawia takiego kłopotu ale wstanie z łóżka już tak.i jak kolejna doba ?
reklama
Ojej a co się podziało ze zdrowiem, bardzo mi przykro, bo wiem jak się w ciazy wszystko sypieGratulacje !!
To już niedługo ten dzień U mnie sporo się działo zdrowotnie termin mam na 27.06 wiec jeszcze czas ,ale do szpitala mam się stawić 21.06 .
Nie pomogę z wanienka u nas będzie taka najprostsza sprawdzona
Dziękuję za odpowiedź w sprawie wanienki
Przeraża mnie to cięcie i dbanie o nie już po, nienawidzę takich spraw związanych z krwią itp a tu jeszcze o pępek od młodej będzie trzeba ogarnąć, ale to już chyba mój Dawid będzie to robiłDziś 7 dzień po cesarce a rana boli i ciągnie jak diabli, trzeba od czasu do czasu wspomóc się ketonalem. Chodzenie nie sprawia takiego kłopotu ale wstanie z łóżka już tak.
Margot86
Fanka BB :)
ale rana nie krwawi czasem boli i ciągnie i niewygodnie się śpi, wstaje. Nie jest to regułą, bo niektóre kobiety całkiem szybko po CC dochodzą do siebiePrzeraża mnie to cięcie i dbanie o nie już po, nienawidzę takich spraw związanych z krwią itp a tu jeszcze o pępek od młodej będzie trzeba ogarnąć, ale to już chyba mój Dawid będzie to robił
Sylwanka89
Niestety miesiąc temu ciężki zator płucnyOjej a co się podziało ze zdrowiem, bardzo mi przykro, bo wiem jak się w ciazy wszystko sypie
Dziękuję za odpowiedź w sprawie wanienki
Dobrze się już czujes???Niestety miesiąc temu ciężki zator płucny
Bardzo dużo zdrówka życzę!
Margot86
ja miałam zwykłe i wydają się lepsze. Ściągała mi położna w domu. Cięcie robią maksymalnie małe chociaż w początku wydaje się spore. Po 4, latach to nieduża kreska. Zobaczymy co będzie teraz. Czy vbac czy CC.A to cięcie jest duże? Czy to jest w miarę takie małe? I szwy są rozpuszczalne czy trzeba przyjść na ściągnięcie? Oooo Mamooo jak ja przeżyje tą cesarkę
Przeżyjesz to się szybko zapomina
Nursov
Aktywna w BB
wczoraj odeszły wody i trafiliśmy do szpitala skurcze są, ale póki co brak rozwarcia także walczymy !Nursov jak u Ciebie sytuacja???
reklama
Sylwanka89
Dziękuje na szczęście już dużo lepiej ,ale mogło skończyć się tragicznie .Dobrze się już czujes???
Bardzo dużo zdrówka życzę!
Powodzenia !wczoraj odeszły wody i trafiliśmy do szpitala skurcze są, ale póki co brak rozwarcia także walczymy !
Podziel się: