reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

dokładnie 😊 także przemyślcie to sobie na spokojnie, ja troszeczkę żałuję, że tak szybko go kupiłam (mam go od 3 tygodni).. ale już przestałam używać, za tydzień mam wizytę tam sobie posłucham 😇 i sporobuje z nim poszukać za 2 tygodnie
Ja kupiłam z myślą, że właśnie najwyżej przyda się i tak później jak i do porodu ;)

reklama
Z detektorem się nie spieszcie, bo możecie się tylko bardziej zestresować niż uspokoić
dokładnie mam to samo zdanie. Dwa razy leżałam chwile na patologii ciąży w 3 trym i raz miałam w sali kobietę uzależnioną od detektora. Mimo tego, że co 4-5 godzin nas przychodzili badać to ona non stop z tym detektorem i tylko coś słabiej czuła i już panika…

dokładnie mam to samo zdanie. Dwa razy leżałam chwile na patologii ciąży w 3 trym i raz miałam w sali kobietę uzależnioną od detektora. Mimo tego, że co 4-5 godzin nas przychodzili badać to ona non stop z tym detektorem i tylko coś słabiej czuła i już panika…
Dlatego ja nie kupuję, bo bym co chwilę panikowała

Oj to już faktycznie gruba przesada 😬
ale tak zupełnie serio znam kilka osób co się stresowały jak nie mogły znaleźć tętna. A z doświadczenia wiem, że czasem bobo nie współpracuje, u mnie nawet w szpitalu zawsze młody uciekał od ktg i z 20 minut robiło się 40 min badania 🙂 Dziewczyny cieszcie się stanem, nie ma co na siłę się doszukiwać nieszczęść ❤️

A juz znow panikuje,bo widzialam ze kolejna dziewczyna z inmego watku pozegnala sie bo serduszko przestalo bic w 9t😞 a ja jestem 9t2d. Wizyte mam w nastepnym tygodniu a stresuje sie zadzwonic i zrobic wczesniej wizyte bo mnoe lekarz wkoncu zjebie.... ze co wyczytam na necie to zaraz robie wizyte na usg😞

reklama
A juz znow panikuje,bo widzialam ze kolejna dziewczyna z inmego watku pozegnala sie bo serduszko przestalo bic w 9t😞 a ja jestem 9t2d. Wizyte mam w nastepnym tygodniu a stresuje sie zadzwonic i zrobic wczesniej wizyte bo mnoe lekarz wkoncu zjebie.... ze co wyczytam na necie to zaraz robie wizyte na usg😞
straty się zdarzają niestety na każdym etapie. Na tych grupach np facebookowych jest naprawdę ogrom dziewczyn ale jest mnóstwo takich, które do grup nie należą a z ciążą jest wszystko ok. Na pewno u Ciebie tez jest dobrze, przecież nic się złego nie dzieje, prawda? ❤️

Do góry