Karolinaa32
Fanka BB :)
Do ktorego tygodnia myslicie czekac?czekamy poza przyjaciółkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do ktorego tygodnia myslicie czekac?czekamy poza przyjaciółkami
w weekend powiemy teściom, a tydzień później moim rodzicom. Przed znajomymi też nie będziemy się specjalnie kryć, jak wyjdzie np. w rozmowie to ok. Nie mam z tym problemu.A powiedzialyscie juz najblizszym o ciazy czy jeszcze czekacie z nowinami?
A ktory tydzien u Ciebie?w weekend powiemy teściom, a tydzień później moim rodzicom. Przed znajomymi też nie będziemy się specjalnie kryć, jak wyjdzie np. w rozmowie to ok. Nie mam z tym problemu.
9A ktory tydzien u Ciebie?
U mnie 8t4d. Ale tez myslimy tesciom w nastwpnym tygodniu powiedziec a moim rodzicom pozniej.
Nie chce się dodatkowo stresować.jeśli nie ma wskazań do rozszerzonych badań to myślę, że dobrze zrobione usg prenatalne daje bardzo dokładny obraz tego jak się ma dzidzia
Ja z racji wieku (36 lat) zrobię dodatkowo panoramę,
Ja powiem Rodzicom i teściom jutro po wizycie (jeśli serduszko będzie już słychać) a z resztą jeszcze się wstrzymamA powiedzialyscie juz najblizszym o ciazy czy jeszcze czekacie z nowinami?
pewnie tak 8/9, jak będzie już bezpiecznie. Najbardziej nie mogę się doczekać aż powinny dzieciom, bo one chcą rodzeństwo, ale tu mam problem kiedy, bo boję się, że jak coś się wydarzy to będą przeżywać.Do ktorego tygodnia myslicie czekac?