Klaudia126
Fanka BB :)
Ja uważam, że co ma być to będzie, niezależnie od zabobonów. Ja byłam w tym miesiącu już 2 razy na cmentarzu i pewnie do 1 listopada będę jeszcze kolejne 2 razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja mała ma 15 miesięcy i normalnie ją noszę na rękach. A usypianie wygląda u nas tak że leży na mnie, brzuch do brzucha i tak zasypia.. jak brzuchol będzie większy to nie wiem jak to rozegramJa mam córkę, która cały czas chce na ręce, a ja jej nie mogę dźwigać i tak samo jak Ty w pełni zająć
moja mała ma 15 miesięcy i normalnie ją noszę na rękach. A usypianie wygląda u nas tak że leży na mnie, brzuch do brzucha i tak zasypia.. jak brzuchol będzie większy to nie wiem jak to rozegram
Nie wiedziałam ze sie tak zaokrągla tygodnie mowia ze do 12 tygodnia jest ryzykowanie i ja ze nie mogę się doczekać to mam aplikacje (ślubna) żeby mi dni do 12 tygodnia liczyła u mnie dzisisj 7 tygodni 6 dniJa zaczynam dziś 9 tydzień
Czyli (8tydz+0dni)
Mam straszne problemy ze snem… nie mogę zasnąć a jak już zasnę koło 2-3 to budzę się Ok 5-6 i próbuje spać dalej ale bezskutecznie ….
dobrze, że jesteś już po konsultacji z lekarzem i masz już progesteron, stosuj tak jak Ci przepisał i będzie dobrzeStrasznie się martwię. Wczoraj miałam takie delikatne plamienie. Po konsultacji z lekarze przepisał mi duphaston.
Dostałaś tabletki wiec teraz będzie wszystko dobrzeStrasznie się martwię. Wczoraj miałam takie delikatne plamienie. Po konsultacji z lekarze przepisał mi duphaston.
Nie wiedziałam ze sie tak zaokrągla tygodnie mowia ze do 12 tygodnia jest ryzykowanie i ja ze nie mogę się doczekać to mam aplikacje (ślubna) żeby mi dni do 12 tygodnia liczyła u mnie dzisisj 7 tygodni 6 dni