reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Kurcze nie wiem jak będzie... Rano koło 8.15 mocne krwawienie, ale bez jakiegokolwiek bólu. Leciała żywa krew :/ ale po 15 minutach już było ok. Nadal nic nie boli, czuje jedynie czasami lekki ścisk w dole brzucha. Nie mogę się wyrwać z pracy, szczególnie że oczywiście nikt nie wie, poczekam już do wizyty jutro popołudniu, co ma być co będzie... Któraś z Was krwawiła na samym początku ciąży i jednak było ok?
ja bym jednak powiedziała jednak że mam choćby nawet biegunke i pojechała do lekarza..

reklama
Też nie ogarniam liczenia tych tygodniu. Z tego co kojarzę z poprzedniej ciazy to dla lekarzy np 7+2 to jest 7 tydzien. A wszystko aplikacje twierdzą że to już 8. Wiec nie wiadomo w sumie jak to jest
to moja 4 ciąża, z czego mam 2 córki i za każdym razem czy w szpitalu, czy na wizycie prywatnej lekarze i położne pytając o ciążę chcieli wiedzieć skończone tygodnie. Ale rzeczywiście apki też liczą aktualne tygodnie. Idąc tym tokiem myślenia jutro będę w 9 tygodniu
w niektórych aplikacjach w ustawieniach masz możliwość zaznaczenia jak chcesz żeby pokazywało ci tygodnie, ukończone czy aktualne 😉

Kurcze nie wiem jak będzie... Rano koło 8.15 mocne krwawienie, ale bez jakiegokolwiek bólu. Leciała żywa krew :/ ale po 15 minutach już było ok. Nadal nic nie boli, czuje jedynie czasami lekki ścisk w dole brzucha. Nie mogę się wyrwać z pracy, szczególnie że oczywiście nikt nie wie, poczekam już do wizyty jutro popołudniu, co ma być co będzie... Któraś z Was krwawiła na samym początku ciąży i jednak było ok?
rozumiem, że może nie chcesz panikować, ale jest to niepokojące.. ja bym od razu zadzwoniła do lekarza i pewnie pojechała na wizytę

rozumiem, że może nie chcesz panikować, ale jest to niepokojące.. ja bym od razu zadzwoniła do lekarza i pewnie pojechała na wizytę
Ja miałam w 3 miesiącu. Mocno leciała krew, woda w toalecie cała czerwona. Okazało się, że krwiak ale ciążę donosilam. Nie chciałam iść na zwolnienie bo się bałam, że poronie a wszyscy w pracy się dowiedzą więc pracowałam na pół leżąco z laptopem w domu

reklama
Ja bym na Twoim miejscu jechała na IP. Może to krwiak tylko, a może trzeba podać jakieś leki. Jedź. Jutro może być za późno!!

Do góry