ola070197
Fanka BB :)
ja bym mogła teraz pic tylko piwka zera smakowe zapach mnie odrzuca.Mam identycznie, jak mam coś gotować i myśleć o tym to nie zjem, a jak dostanę gotowe to jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym mogła teraz pic tylko piwka zera smakowe zapach mnie odrzuca.Mam identycznie, jak mam coś gotować i myśleć o tym to nie zjem, a jak dostanę gotowe to jest ok
Zawsze brałam o 6, a teraz jak tylko wezme o tej godz to wymiotuje. Dlatego sobie tak wymyśliłam i jest lepiejJa też biorę euthyrox 25 ale pół godziny/godzina przed posiłkiem, może to też nasila wymioty?
Ciężko być pełnym energii i szczęśliwym, jak czujemy się tak źle. Mam tak samo. Przez co nawet mam wyrzuty sumieniaEch. Przez te okropne samopoczucie nie cieszę się w ogóle z ciąży, wręcz mam czasem myśli, że po co mi to było... żałosne
Ciężko być pełnym energii i szczęśliwym, jak czujemy się tak źle. Mam tak samo. Przez co nawet mam wyrzuty sumienia
Ja mam córkę, która cały czas chce na ręce, a ja jej nie mogę dźwigać i tak samo jak Ty w pełni zająćJa też, a na dodatek mam synka, którym nie mogę się w pełni zająć..az mi sie plakac chce
nie przejmuj się Kochana. Ja mimo ze nie mam dzieci tez mam wyrzuty sumienia i czasami myśle czy dam rade lub po co to mi było… aż mi czasami głupio. Najgorzej jak wracam z pracy i wiem ile obowiązków mnie czeka w domu.Ech. Przez te okropne samopoczucie nie cieszę się w ogóle z ciąży, wręcz mam czasem myśli, że po co mi to było... żałosne
Mi też już to przeszło przez myśl po co mi to byłoEch. Przez te okropne samopoczucie nie cieszę się w ogóle z ciąży, wręcz mam czasem myśli, że po co mi to było... żałosne