reklama
Mb_
Fanka BB :)
To ja wczoraj się cieszyłam, ze pierwszy raz mnie podbrzusze nie boli, miałam tyle energii, a dzisiaj lipa. Zle się czuje… jutro jadę na pobranie krwi, a wizyta dopiero za 9dni .
Jak dobrze, ze mogę być w domu . Wczoraj zabrałam naszych 2 synów + 2 ich kolegów na zamknięta sale zabaw, przez 3,5 godziny czytałam różne rzeczy na temat ciąży (chociaż to nie moja pierwsza ), a oni po zabawie zamarzyło by chlopacy przyszli do nas na noc (u nas są ferie jesienne). Także mam chałupę pełna dzieci, na szczęście takich dużych. Mój partner pracuje dziś w domu dzięki czemu ja mogę leżeć, a on robi śniadanie dla wszystkich .
Tak się cieszę z waszych wszystkich wizyt i bijących serduszek . Sama nie mogę się doczekać swojej wizyty . Nie chciałam mieć już dzieci, chociaż to było planowane i nigdy bym nie pomyślała, ze tak będę się cieszyć na wiadomosc, ze jestem w ciąży… zastanawiam się tylko, kto urodzi za mnie to dziecko
Jak dobrze, ze mogę być w domu . Wczoraj zabrałam naszych 2 synów + 2 ich kolegów na zamknięta sale zabaw, przez 3,5 godziny czytałam różne rzeczy na temat ciąży (chociaż to nie moja pierwsza ), a oni po zabawie zamarzyło by chlopacy przyszli do nas na noc (u nas są ferie jesienne). Także mam chałupę pełna dzieci, na szczęście takich dużych. Mój partner pracuje dziś w domu dzięki czemu ja mogę leżeć, a on robi śniadanie dla wszystkich .
Tak się cieszę z waszych wszystkich wizyt i bijących serduszek . Sama nie mogę się doczekać swojej wizyty . Nie chciałam mieć już dzieci, chociaż to było planowane i nigdy bym nie pomyślała, ze tak będę się cieszyć na wiadomosc, ze jestem w ciąży… zastanawiam się tylko, kto urodzi za mnie to dziecko
Dzień dobry,
Ja od wczoraj mam takie fatalne mdłości że masakra
Teraz ledwo w pracy siedzę popijając wodę z cytryną.
Wczoraj odebrałam skierowania na szereg badań, ktore musze zrobić za okolo tydzień- dwa.
Ile czasu zamierzacie pracować- pytanie do tych pracujących?
Wczoraj odebrałam skierowania na szereg badań, ktore musze zrobić za okolo tydzień- dwa.
Lubiekluskikladzione
Przykro mi, że tak źle się czujesz Ja się właśnie zastanawiam czy coś się stanie, jak wykonam te badania jutro zamiast za tydzień? Ja planuję pracować do świąt Bożego Narodzenia, nie dłużej, może ciut krócejDzień dobry,
Aneczka2021
Ja planuje pracować dopóki moj stan zdrowia na to pozwoli. Oprocz tego ze pracuje to w weekend studiuje
Zakolorowana
Do oporu, jeśli zdrowie i samopoczucie pozwoliJa chciałam pracować do końca 6 miesiąca ale już wiem ze nie dam rady , 8h na nogach zgięta teraz już mi ciężko a co dopiero za kilka miesięcy
Za 15 min wchodzę do gabinetu trzymajcie kciuki !!!
Mb_
Tez bym chciała pracowac (fizycznie, bo kocham swoją prace), bo wtedy zaś szybciej leci . Teraz tylko możemy z partnerem jeździć na budowy i sprawdzać postępy.Ja planuje pracować dopóki moj stan zdrowia na to pozwoli. Oprocz tego ze pracuje to w weekend studiuje
Znalazłam już pomysł by nie siedziec tylko w domu i będę chodziła na jogę, na basen - ćwiczenia dla kobiet w ciąży i z przyjaciółmi na siłownie, ale to wszystko dopiero od 2 trymestru. Muszę sobie jakos czas zorganizować, bo nienawidzę długo leżeć w łóżku, być „nieogarnięta”…
reklama
ola070197
Ja tak samo mam brak typowo ciążowych dolegliwości, jedynie ból piersi a wieczorem zgagaU mnie nadal brak objawów. Czasem mogłabym nawet zapomnieć, że jestem w ciąży. Choć trochę też mnie to martwi.
Ja do gina idę prywatnie. W tym samym ośrodku przyjmuje i na NFZ i prywatnie. Prywatnie wizyta do miesiąca, na NFZ za rok. Abstrakcja.
Czy on mi może na prywatnej wizycie wypisać skierowanie na badania na NFZ?
Podziel się: