Bazylia_i_parmezan
Fanka BB :)
O 11.30O której? Ja o 17:30. Daj koniecznie znać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 11.30O której? Ja o 17:30. Daj koniecznie znać.
Mój to wchodzi ze mną od razu. Nawet jak mam badanie ginekologiczne. No cóż to nigdy komfortowe nie jest gdy rozkładasz nogi przed lekarzem, ale cóż… takie życie . Będziemy chodzić na wszystkie wizyty razemMój za jednym i drugim razem czekał przed drzwiami Ale skoro mówicie, że nie ma problemu wejść z mężem, to może już następnym razem tak zrobimy
Witaj serdecznieCześć dziewczyny, witam się nieśmiało. jest to moja druga ciąża. Pierwsza nie rozwijała się prawidłowo i poroniłam 2.06. Od początku Beta słabo przyrastała. Jednak teraz wszystko jest inaczej, aż nie moge uwierzyć. Wizytę u ginekologa mam 26.10. Pierwsza Beta 7.10 - 25,9 dzisiejsza 10.10 - 115,2. Przyrost 180%. Proga badałam tez 7.10 w normie. Termin mam 17.06.
Ja też nie mam żadnych objawów. Moj lekarz też przyjmuje na nfz i prywatnie i skierowanie na badania mialam prywatnieU mnie nadal brak objawów. Czasem mogłabym nawet zapomnieć, że jestem w ciąży. Choć trochę też mnie to martwi.
Ja do gina idę prywatnie. W tym samym ośrodku przyjmuje i na NFZ i prywatnie. Prywatnie wizyta do miesiąca, na NFZ za rok. Abstrakcja.
Czy on mi może na prywatnej wizycie wypisać skierowanie na badania na NFZ?