reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Tez bym chciała pracowac (fizycznie, bo kocham swoją prace), bo wtedy zaś szybciej leci 😊. Teraz tylko możemy z partnerem jeździć na budowy i sprawdzać postępy.
Znalazłam już pomysł by nie siedziec tylko w domu i będę chodziła na jogę, na basen - ćwiczenia dla kobiet w ciąży i z przyjaciółmi na siłownie, ale to wszystko dopiero od 2 trymestru. Muszę sobie jakos czas zorganizować, bo nienawidzę długo leżeć w

Ostatnia edycja:
reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ✊🏼 ♥️ ja dzisiaj w pracy mam zapieprz, ze nawet czasu nie mam myśleć o ciąży. 😄 raz na jakiś czas pojawiają się mi bóle jakby miesiączkowe, które trwają chwile. Piersi czuje dziś dużo mocniej niż ostatnio. Wczoraj rano zrobiłam test ciążowy, a Beta wyszła powyżej 100 i była bladsza kreska niż dziś. Wiec chyba rośnie. Test robiłam tej samej firmy. ✊🏼 tak bardzo się boje po ostatniej stracie, a do wizyty jeszcze 2 tyg 🙁 nastrój poprawia mi się tylko to ze jest przyrost odpowiedni, a wtedy od samego początku było coś nie tak.
Spokojnego dnia wszystkim, powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

A czy Wy tez cierpicie na trądzik? Ja do przedwczoraj miałam gładka skore jak nigdy, to teraz tak mnie wysypało, a włosy zaraz przetłuszczone świeżo po umyciu 🤷🏼‍♀️

Przykro mi, że tak źle się czujesz :( Ja się właśnie zastanawiam czy coś się stanie, jak wykonam te badania jutro zamiast za tydzień? Ja planuję pracować do świąt Bożego Narodzenia, nie dłużej, może ciut krócej 😅
Myślę, że nie ma znaczenia czy badania zrobisz jutro czy za tydzień. I tak niedługo dostaniesz skierowania na następne :D

Dzastaoksy / Justyna / OM 24.08.2022
Aneczka2021 / Ania / OM 27.07.2022
Lubiekluskikladzione / Ania / OM 28.08.2022
Zakolorowana / Ania / OM 29.08.2022
Mb_ / Magda / OM 01.09.2022
Monia_bed / Monika / OM 03.09.2022
Ola070197 / Olga / OM 10.09.2022

Jest nas 7 😊

reklama
Do góry