reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
A czy Wy tez cierpicie na trądzik? Ja do przedwczoraj miałam gładka skore jak nigdy, to teraz tak mnie wysypało, a włosy zaraz przetłuszczone świeżo po umyciu 🤷🏼‍♀️
Z włosami mam podobnie. Stan mojej skóry też ostatnio się pogorszył, choć nigdy nie był idealny ;) Przed ciąża moim odkryciem była maść ichtiolowa. Ładnie wysuszała problematyczne miejsca. Nie mam pojęcia czy można jej używać teraz. Masz jakiś sprawdzony, bezpieczny kosmetyk? Może dziewczyny coś doradzą :)

Z włosami mam podobnie. Stan mojej skóry też ostatnio się pogorszył, choć nigdy nie był idealny ;) Przed ciąża moim odkryciem była maść ichtiolowa. Ładnie wysuszała problematyczne miejsca. Nie mam pojęcia czy można jej używać teraz. Masz jakiś sprawdzony, bezpieczny kosmetyk? Może dziewczyny coś doradzą :)
Właśnie nie mam nic. Tez używałam tej maści. Pójdę po pracy do apteki jak coś kupię to napisze :)

Hej dziewczyny! Witam się i ja! Dziś 6+5, z miesiączki termin wychodzi na 1 czerwca ale jutro idę na wizytę do ginekologa i zobaczymy co powie😇
Jak się czujecie na tym początku ciąży? To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona zaparciami i wzdętym brzuchem… jeszcze ponad kilogram już na plusie a odżywiam się normalnie i już zaczęłam się trochę martwić 😏

Hej dziewczyny! Witam się i ja! Dziś 6+5, z miesiączki termin wychodzi na 1 czerwca ale jutro idę na wizytę do ginekologa i zobaczymy co powie😇
Jak się czujecie na tym początku ciąży? To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona zaparciami i wzdętym brzuchem… jeszcze ponad kilogram już na plusie a odżywiam się normalnie i już zaczęłam się trochę martwić 😏
Hej! Piękny prezent na dzień dziecka się zapowiada 🥰 ja w pierwszej ciąży, niestety niezakończonej sukcesem tez miałam bardzo wzdęty brzuch. Zaparcia mogą być związane z podwyższonym progesteronem (tak chyba gdzieś czytałam, ale jeśli się mylę proszę poprawcie mnie). Myśle ze ten kg to może być woda. ✊🏼 daj koniecznie znać co i jak, po wizycie!

reklama
A dziewczyny powiedzcie mi czy Wy tez macie problem z zapamiętywaniem i koncentracja? Mówi mi ktoś coś, ja zaraz zapominam lub zatrybie za jakiś czas 😂 ostatnio cofalam się do pracy po portfel, potem zastanawiałam się czy zamknęłam drzwi i znowu się wracałam 😂 albo dzisiaj byłam w aptece i zapomniałam ze miałam zapytać na coś na wypryski. Na „mozg ciążowy” chyba za wcześnie 😂

Do góry