Aneczka2021
Fanka BB :)
24 września mialam 1, 73. Byłam dzisiaj na badaniach i sama dlw siebie zrobiłam dodatkowo tsh i mam 2,51...w piątek mam ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z włosami mam podobnie. Stan mojej skóry też ostatnio się pogorszył, choć nigdy nie był idealny Przed ciąża moim odkryciem była maść ichtiolowa. Ładnie wysuszała problematyczne miejsca. Nie mam pojęcia czy można jej używać teraz. Masz jakiś sprawdzony, bezpieczny kosmetyk? Może dziewczyny coś doradząA czy Wy tez cierpicie na trądzik? Ja do przedwczoraj miałam gładka skore jak nigdy, to teraz tak mnie wysypało, a włosy zaraz przetłuszczone świeżo po umyciu
Właśnie nie mam nic. Tez używałam tej maści. Pójdę po pracy do apteki jak coś kupię to napiszeZ włosami mam podobnie. Stan mojej skóry też ostatnio się pogorszył, choć nigdy nie był idealny Przed ciąża moim odkryciem była maść ichtiolowa. Ładnie wysuszała problematyczne miejsca. Nie mam pojęcia czy można jej używać teraz. Masz jakiś sprawdzony, bezpieczny kosmetyk? Może dziewczyny coś doradzą
Polecam taki kalkulator na internecie mi na samym początku tez tak mocno przyrastała a potem wolniejMyślę, że super!!
26.08.A kiedy miałaś OM?
Ja mialam 27 sierpniaDzastaoksy / Justyna / OM 24.08.2022
Aneczka2021 / Ania / OM 27.07.2022
Lubiekluskikladzione / Ania / OM 28.08.2022
Zakolorowana / Ania / OM 29.08.2022
Mb_ / Magda / OM 01.09.2022
Monia_bed / Monika / OM 03.09.2022
Ola070197 / Olga / OM 10.09.2022
Jest nas 7
Hej! Piękny prezent na dzień dziecka się zapowiada ja w pierwszej ciąży, niestety niezakończonej sukcesem tez miałam bardzo wzdęty brzuch. Zaparcia mogą być związane z podwyższonym progesteronem (tak chyba gdzieś czytałam, ale jeśli się mylę proszę poprawcie mnie). Myśle ze ten kg to może być woda. daj koniecznie znać co i jak, po wizycie!Hej dziewczyny! Witam się i ja! Dziś 6+5, z miesiączki termin wychodzi na 1 czerwca ale jutro idę na wizytę do ginekologa i zobaczymy co powie
Jak się czujecie na tym początku ciąży? To moja pierwsza ciąża i jestem przerażona zaparciami i wzdętym brzuchem… jeszcze ponad kilogram już na plusie a odżywiam się normalnie i już zaczęłam się trochę martwić