KAROLA2525
Fanka BB :)
Idealne słowo do końca ciążyA to slowo na dzis z tymbarka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idealne słowo do końca ciążyA to slowo na dzis z tymbarka
Można skopiować listę z pierwszej strony a kto nie byl tam to niech sue poprostu dopisze pod komentarzem ale też kojarzę ze ktos jest na pierwszej stronie a juz nie ma go z nami?
Kochana nie przejmuj się. Wiem że chciałaś dziś dowiedzieć się więcej ale dobrze ze na tym etapie lekarz zachował się nie odpowiedzialnie!!!Hej dziewczyny, moja pierwsza wizyta na NFZ to było dno i kilo mułu, lekarz buc obrażony na świat, usg 2 sekundy, stwierdził, ze nawet mierzyć nie będzie bo „z jednej strony mu wyjdzie co innego z drugiej co innego”. Wg OM i owulacji której termin znam jest 6+1 a jemu się nawet nie chciało szukać zarodka. Także przykro mi trochę, dostałam przynajmniej skierowania na krew i będę prowadzić ciążę prywatnie.
Lekarza nie interesowały ani problemy z cukrem, ani wcześniejsze poronienie ani przedwczesny poród, nawet nie spojrzał na bieżące wyniki badań hormonów.
Mam nadzieje, ze reszcie dzisiejsze wizyty się bardziej udały, przepraszam ale doczytam jutro.
Współczuję i to dosłownie. Ech musimy być silne. W końcu się uda.Ja chyba dziewczyny będę się z Wami żegnać, wczoraj byłam na wizycie pęcherzyk dalej pusty i niewiele urósł...
Babcia mojego męża ma takie urządzenie do zakładania pończoch uciskowych, może by Ci pomogło?A czy która z Was nosiła może ciążowe rajstopy uciskowe? Pierwszej lub drugiej klasy ucisku, nie takie profilaktyczne albo zwykłe ciążowe. Bo ja muszę takie nosić, miałam usuwane żylaki. Teraz noszę pończochy albo czasem podkolanówki, zastanawiam się czy takie rajstopy bardzo ciężko się zakłada. Bo z pończochami codziennie rano mała gimnastyka a rajstopy pewnie gorzej, więc się trochę obawiam
+ jaDobra to ja wezme kilka dziewczyn przykładowych bo duzo nas. Kazdy będzie sie dopisywal i tak na koncu powstanie lista cala
@Lubiekluskikladzione
@Aneczka2021
@Karolinaa32
@Dzastaoksy
@Aklime
@Dodulina20
@findmysky
I ja
Ktory tydzien u Ciebie?Ja tez już po wizycie. Fasolka ma 24mm Już jestem spokojniejsza Muszę zapisać się na test pappa i na następnej wizycie włączy mi Acard.