Margot86
Fanka BB :)
Dla swojego spokoju i zdrowia psychicznego lepiej nie czytaćU mnie też było bijace serduszko, koniec tego czytania co strona to piszą innaczej:&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla swojego spokoju i zdrowia psychicznego lepiej nie czytaćU mnie też było bijace serduszko, koniec tego czytania co strona to piszą innaczej:&
W 5+3 zarodek miał 2,1 mm.Dziewczyny przeglądam usg z dzisiejszej wizyty i opis
'' pojedynczy pęcherzyk ciążowy z YS oraz zarodkiem CRL 2,8 mm''
5+6 tyg.
Lekarz powiedział że jest ok, ale ja jeszcze wolę poszukać i zapytac Was jak było u Was w tych tygodniach.??
Potwierdzam, u nas na wrzesniowkach po porodach przeniosłyśmy się na fb. Tu miałyśmy forum zamknięte i zrobione różne wątki i fajnie to działało, na fb została sama zgranan grupa na koniecNa grupie czerwcówek 2021 przez długi czas funkcjonowało forum, dopiero w okolicy porodów przeniosłyśmy się na facebooka. Myślę że tak jest najlepiej, zdazylysmy się poznać, część dziewczyn wypadła z forum bo się nie udzielały, albo robiły zamęt, a żadna z nas nie miała nerwów na takie rzeczy. Została nas przez te 9 mc zgrana grupa około 40 dziewczyn i tak piszemy sobie dalej, już na Facebooku tutaj mimo zamkniętej grupy nadal zostaje pewna anonimowość i myślę że jest to ok przez te pierwsze miesiące, a potem jestem jak najbardziej otwarta na Facebooka
Jeżeli różnica w terminach jest większa niż 7 dni przyjmuje się z USG, jeżeli mniejsza, posługuje się terminem z OMmuszę cie zmartwić lekarze kierują się terminem z pierwszego usg
Pięknie już wszystko widać jak na ten termin z omBaby ma sie dobrze,serduszko pieknie bije 170 na minute Uspokoilam sie
Można skopiować listę z pierwszej strony a kto nie byl tam to niech sue poprostu dopisze pod komentarzem ale też kojarzę ze ktos jest na pierwszej stronie a juz nie ma go z nami?Dziewczyny, czy któraś z Was czuje się na siłach, żeby zrobić tę listę osób chętnych na wątek prywatny i wysłać ją do @aniaslu ?