Aneczka2021
Fanka BB :)
Czemu będziesz mieć włączony acard?Ja tez już po wizycie. Fasolka ma 24mm Już jestem spokojniejsza Muszę zapisać się na test pappa i na następnej wizycie włączy mi Acard.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu będziesz mieć włączony acard?Ja tez już po wizycie. Fasolka ma 24mm Już jestem spokojniejsza Muszę zapisać się na test pappa i na następnej wizycie włączy mi Acard.
Dziewczyny dopisujcie sie same do listy to będzie taka lista krazyla i sie sama zrobi a nie w komentarzu do mojego postuI ja
Karola2525
A mialas wcześniej poronienia? Ja czytalam ze zalecany jest bardzo acard, ale ze głównie go dają po poronieniach.9+3, w sumie nie wiem dlaczego Acard. Może dlatego, ze musiałam odstawić Nebilet, który brałam od lat. Ale tez czytałam na stronie mamyginekolog, ze jest zalecany.
Chociaż ja wcześniej po owulacji bralam acard ale jak okazalo sie ze jestem w ciąży to mialam odlozyc. Duzo osob bierze acard i bardzo jest polecany chyba przy nadciśnieniu i cukrzycy też ważne żeby go brać na nocA mialas wcześniej poronienia? Ja czytalam ze zalecany jest bardzo acard, ale ze głównie go dają po poronieniach.
To dostalas to ze względu na nadciśnienieTo moja pierwsza ciąża. Mam nadciśnienie i tachykardie.
+ ja @ZakolorowanaTo ja dopisuję dziewczyny wyżej i siebie:
@Lubiekluskikladzione
@Aneczka2021
@Karolinaa32
@Dzastaoksy
@Aklime
@Dodulina20
@findmysky
@Zlotowlosa123
@KAROLA2525
@midnightsky