Na bakterie w moczu najlepsza jest żurawina do picia aby zakwasić moczJa miałam cukrzycę ciążową poprzednio i bym wolała, żeby ten wynik był niższy ale najważniejsze że w normie. Myślę, że nie będę musiała teraz robić krzywej.
Właśnie wróciłam ze sklepu z pakietem: suchary na mdłości, migdały na zgagę i żurawinę na bakterie w moczu
reklama
DobreMyśli
Fanka BB :)
U mnie od początku wychodzą dwa dni do przodu według USG ale gin i tak każe się sugerować OM więc chyba każdy gin patrzy jak chcemuszę cie zmartwić lekarze kierują się terminem z pierwszego usg
Karolinaa32
Ja wlasnie sie szykuje na wizyte usg,nie moglam nocy przespac
KAROLA2525
Dziewczyny przeglądam usg z dzisiejszej wizyty i opis
'' pojedynczy pęcherzyk ciążowy z YS oraz zarodkiem CRL 2,8 mm''
5+6 tyg.
Lekarz powiedział że jest ok, ale ja jeszcze wolę poszukać i zapytac Was jak było u Was w tych tygodniach.??
5+6 tyg.
Lekarz powiedział że jest ok, ale ja jeszcze wolę poszukać i zapytac Was jak było u Was w tych tygodniach.??
KAROLA2525
Daj znac czekamyJa wlasnie sie szykuje na wizyte usg,nie moglam nocy przespac
Werka89
Zaciekawiona BB
Hej ja już po wizycie, serduszko jest wszystko OK jak na ten tydzień . Tętno 107 wiec w dolnej granicy, ale mam dopiero 6tc+4 (wg USG 6tc+1) teraz muszę poszukać gina, bo w klinice nieplodnosci do której chodzę, mój lekarz nie prowadzi już ciąż.
Zlotowlosa123
Ja też!Tez jestem chętna na zamknięta grupę
Margot86
Na USG 6+1, zarodek 4mmDziewczyny przeglądam usg z dzisiejszej wizyty i opis
5+6 tyg.
Madame JS
CRL 3mm w 6+3, bijące serce. Ale raczej pomyłka w pomiarach, bo później jakoś dużo urósł .Dziewczyny przeglądam usg z dzisiejszej wizyty i opis
5+6 tyg.
reklama
KAROLA2525
U mnie też było bijace serduszko, koniec tego czytania co strona to piszą innaczej:&CRL 3mm w 6+3, bijące serce. Ale raczej pomyłka w pomiarach, bo później jakoś dużo urósł .
Podziel się: