reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hej :) a czytalam tu ze sa z nami, mamy 2,3,4 dzieci :) moze ktoras z was uzywala dostawki siedzącej - przyklad niżej :). Chcielibyśmy kupic nowy wózek dziecięcy by bylo obydwojgu wygodnie. Dodam maly mankament 🤪 ja mam 175 cm a maz 200 xD wiec musi miec przedłużkę do raczki w wozku :) bardzo dziękuję za doradzenie 🥰. Komus moze to się wyda wcześnie, ale chce "polować" na dobre ceny plus w 1 ciazy miesiąc spędziłam w szpitalu a syn i tak wcześniak. Wiec boje sie "powtórki z rozrywki" jesli to ma znaczenie syn bd mial 2.5roku i jest szczupły :) nie wiem czy dobije do 15 kg 🤔. Jeszcze raz dziękuję 🥰
Przyznam się szczerze, że nigdy nie używałam dostawki siedzącej, ale czasami coś takiego widywałam :) Ale jeśli już mowa o wózku dla wysokiej mamy i taty, to mogę z czystym sumieniem polecić ci Next Up Multicolor. Fajne jest w nim to, że posiada regulowaną rączkę, której kąt można swobodnie dopasowywać do swoich własnych preferencji. Nawet, kiedy wybierzecie się na dłuższy spacer, nie będziecie musieli martwić się o pojawienie się jakiegoś nieznośnego bólu w nadgarstkach :)

Dziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?

Hej :) a czytalam tu ze sa z nami, mamy 2,3,4 dzieci :) moze ktoras z was uzywala dostawki siedzącej - przyklad niżej :). Chcielibyśmy kupic nowy wózek dziecięcy by bylo obydwojgu wygodnie. Dodam maly mankament 🤪 ja mam 175 cm a maz 200 xD wiec musi miec przedłużkę do raczki w wozku :) bardzo dziękuję za doradzenie 🥰. Komus moze to się wyda wcześnie, ale chce "polować" na dobre ceny plus w 1 ciazy miesiąc spędziłam w szpitalu a syn i tak wcześniak. Wiec boje sie "powtórki z rozrywki" jesli to ma znaczenie syn bd mial 2.5roku i jest szczupły :) nie wiem czy dobije do 15 kg 🤔. Jeszcze raz dziękuję 🥰
Kurcze... Ja zupełnie nie pomyślałam jeszcze o tym że mój malutki synek będzie miał 2 latka jak urodzę 🤔 i chyba trzeba o czymś pomyśleć bo dalekie spacery dla takiego chłopczyka bez wózka odpadają. Kiedyś jak między moimi starszymi dziećmi było dokładnie 1,5 roku różnicy to wychodziłam z mamą na spacery na dwa wózki 😁 a teraz muszę też coś pomyśleć bo jakby nie patrzył to w innym wypadku jest się zależnym zawsze od kogoś. A zakup nowego wózka też nie bardzo mi leży bo mam nowy wózek , krótko używany po małym Franiu...

reklama
Do góry