Hmmmm
Fanka BB :)
No ja mam +10 w 24tygodnie...14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?
Ale przy zatruciu 5-10 potrafi przyjść w tydzień...
Z córką przybrałam prawie 30kg przez 37tyg
Z 65 na 94
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam +10 w 24tygodnie...14kg w 23 tygodnie kto mnie pobije ?
Ciężko było zrzucić po porodzie?Niby przez sam poród coś tam spada,karmienie i stabilizację hormonów.Ciekawi mnie ile.I czy rozstępy się łagodzą.Kiedyś dużo przytyłam na przestrzeni około 8 miesięcy i miałam całe łydki w dużych czerwonych pręgach, ale udało się szybko schudnąć i całkiem zniknęły.Ciekawe czy teraz też będę miała na to szansę.No ja mam +10 w 24tygodnie...
Ale przy zatruciu 5-10 potrafi przyjść w tydzień...
Z córką przybrałam prawie 30kg przez 37tyg
Z 65 na 94
To wszystko zależy od miejsca w którym robisz badanie, chyba ich wewnętrznych przepisów. Ja robię wyniki w laboratorium ( przychodni) blisko domu w którym nie dość, że wymagają skierowania to jeszcze respektują tylko i wyłącznie te wydane przez ich lekarzy. Za to w laboratorium szpitalnym robią każdemu bez skierowania... Także tak...Dziewczyny jeśli chodZi któraś do ginekologa prywatnie to czy dostawalyscie skierowanie na krzywa ? Czy musi być ?
Sam poród zabrał mi ok 4kgCiężko było zrzucić po porodzie?Niby przez sam poród coś tam spada,karmienie i stabilizację hormonów.Ciekawi mnie ile.I czy rozstępy się łagodzą.Kiedyś dużo przytyłam na przestrzeni około 8 miesięcy i miałam całe łydki w dużych czerwonych pręgach, ale udało się szybko schudnąć i całkiem zniknęły.Ciekawe czy teraz też będę miała na to szansę.
Aha , na szczęście ja przytyłam tylko 2 kg a na stopy i nogi i podobno ramiona ( koleżanka miała spuchnięte przy zatruciu ciazowym) patrzę codziennie czy jest ok. Dzięki za infoOj nie pamiętam
Wiem też że opuchnięte nogi i znaczny wzrost wagi w krótkim czasie też są niepokojące... Dlatego tak ważna jest kontrola.