reklama
July27.06
Fanka BB :)
Wstawiłam tu filmik z jego użycia ale nie widać dołączyłam plik ale go nie widaćDziś przyszedł detektor
Zdjęcia z połówkowego ❤ w sumie niepokoją mnie te wykresy na trzecim.Lekarz nie mówił jakiej długości jest kość nosowa w opisie mam tylko ,że prawidłowy profil twarzy i ciągłość wargi zachowana.Ale niepokoją mnie te kropeczki przed połową wykresu.
Załączniki
O A który tydzień u Ciebie?Ale pulpet moja skromnie 304 g
July27.06
Jaki nosek ślicznyZdjęcia z połówkowego ❤ w sumie niepokoją mnie te wykresy na trzecim.Lekarz nie mówił jakiej długości jest kość nosowa w opisie mam tylko ,że prawidłowy profil twarzy i ciągłość wargi zachowana.Ale niepokoją mnie te kropeczki przed połową wykresu.
Kundlica
Przed połowa jest w porządku, poza wykresem jest dopiero alarmująco, ale cały zakres wykresu to jest jako norma. Kropka na środku to po prostu średnia wielkość na dany wiek, a wszystko za na wykresie ale na boki tej kropki to nadal w normie. Małe odchyly są całkowicie normalne bo dziecko rośnie skokowo i jego poszczególne części ciała też. Za tydzień te kropki mogłyby wyglądać całkowicie inaczej.
Hmmmm
Nie masz czym się przejmować, grunt, że w wiedelkach. Mój na jednym USG ładnie po środku lub powyżej średniej, a w kolejnym USG wykonywanym na tym samym sprzęcie przez innego lekarza po środku lub poniżej średniej (nawet pomiary różniące się o 1-2mm) i to robi różnicę już...Zdjęcia z połówkowego ❤ w sumie niepokoją mnie te wykresy na trzecim.Lekarz nie mówił jakiej długości jest kość nosowa w opisie mam tylko ,że prawidłowy profil twarzy i ciągłość wargi zachowana.Ale niepokoją mnie te kropeczki przed połową wykresu.
reklama
O A który tydzień u Ciebie?
Ja na maj mam termin ale połówkowe miałam 19t4d