reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja mam połówkowe we wtorek i niby bardzo się cieszę że zobaczę malucha i dowiem się jaka płeć a z drugiej strony czym bliżej wtorku tym większy mam stres czy wszystko jest ok.

reklama
Cześć Dziewczyny! Przedstawię się, jestem Monika i spodziewam się syna. Termin mamy na 29 czerwca :) trochę późno dołączam, ale to moja 4 ciąża (mam dwójkę zdrowych dzieci) i na wiosnę 2021 utraciłam ciąże. Więc nie potrafiłam się wcześniej zbytnio cieszyć.
Witaj ;) jest nas tutaj wiele po stratach i wiemy co czujesz. Teraz musi być pięknie! Trzymam kciuki ✊😘

Jak się masz kochana?
A całkiem dobrze 😊 ale w łożysku nic nie znaleźli, a mojego synka nie zbadali... Nawet nie histopatoligocznie 😔 lekarka nie dostała wiadomości, że chcemy zbadać... Jakieś burdel mieli, Hugo wie... Więc nawet nie wiadomo jak zadziałać i z czym zadziałać u mnie. Czy to we mnie coś nie tak, czy w synku było coś nie tak 🤷🏻‍♀️

A całkiem dobrze 😊 ale w łożysku nic nie znaleźli, a mojego synka nie zbadali... Nawet nie histopatoligocznie 😔 lekarka nie dostała wiadomości, że chcemy zbadać... Jakieś burdel mieli, Hugo wie... Więc nawet nie wiadomo jak zadziałać i z czym zadziałać u mnie. Czy to we mnie coś nie tak, czy w synku było coś nie tak 🤷🏻‍♀️
Bardzo Ci współczuję ale Ty jesteś silna babka i jeszcze w tym roku będziesz biegać z brzuszkiem. Mocno trzymam kciuki za Ciebie🙏✊. Szkoda tylko że nie zbadali maleństwa, ale trzeba być dobrej myśli że maluszek wróci i się utrzyma a tak będzie na pewno 😘😘😘 wiesz, moja mama straciła ciążę w 5 miesiącu, rano była na wizycie a wieczorem było po wszystkim.. nigdy nie wiemy co nas czeka.. ale będzie dobrze!! Przezwyciężymy wszystko!! W kobietach siła. Tulę mocno 🤗🤗

reklama
Do góry