Kundlica
Fanka BB :)
Ja biorę jeden suplement z USA, dodatkowo dha i tardyferon od lekarza bo mi anemia wjechała..Dziewczyny czy bierzecie jakieś suplementy oprócz kwasu foliowego ?
@kamejka pewnie o mnie myślałaś, bo ja też foto [emoji6]
@anetak25 trochę mi miło, że jest nas tu dwie. Ja jeszcze nie rozpoczęłam informowania ale fakt, też muszę się za to wziąć.. Kwiecień planuje obskoczyc, nawet wcześniej na komunie w maju się zadeklarowałam, chociaż umowy nie podpisałam na razie i liczę że nie zadzwonią... Ale czerwiec i początek lipca.. Cóż, chciałam się wyrobić z ciaza przed sezonem ale miałam na to takie parcie, że mnie głowa zblokowała [emoji2356] ja będę proponować zastępstwo za mnie i moją obróbkę, ale z tym podwójnym zadatkiem to z tego co się orientuję to klienci mają racje [emoji17] jeśli to nie jest sila wyższa, a z tego co wiem to ciaza raczej się nie zalicza to jesteśmy im dłużne razy dwa.. Takie ich zabezpieczenie.. Mnie też to przeraża [emoji17]
W zeszłym roku trafiłam na rozwiązanie poprzedniej ciąży w czwartek, gdzie w piątek i niedzielę miałam śluby - klienci nie byli zachwyceni, ale o dziwo - obcy wykazali się większym zrozumieniem i troska niż dalsi znajomi, którzy dali mi odczuć, że są niezadowoleni z tego faktu. Zastąpili mnie znajomi fotografowie, zrobili mi Rawy, a ja obrobiłam po swojemu. Ostatecznie wszyscy zadowoleni. Mam nadzieję, że teraz też się tak usa, bo wsparcie wśród znajomych fotografów mam ogromne, ale fakt - stres jest....
Co do podwyższania składek to nie polecam. Mam znajomych co tak zrobili. Mnóstwo kontroli, cudów na kiju, prawie 10 miesięcy bez wypłaty zasiłku bo ZUS ciągle poddawał w wątpliwość slusznosc, aż obiło się o sąd, adwokatow i wyszło, że to co dostali więcej po opłaceniu adwokata, rozpraw itd nie byli warte tego czekania, nerwów, stresu i w ogóle...