Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 16+4 od paru dni apetyt a dziś znowu zdycham mam takie fale.. Parę dni spokoju a parę dni się mecze..Dzięki, uspokoiłyście mnie trochę achhh to panikowanie...
Ja tak mam…… ciągle chce mi się tylko siku. Już mam dosyćA ja za to sikam co pół godziny tez tak macie? Nie wiem czy jakaś infekcja czy dziecko uciska tak na pęcherz.
A ja za to sikam co pół godziny tez tak macie? Nie wiem czy jakaś infekcja czy dziecko uciska tak na pęcherz.
Mnie może nie tak często jak Wam, ale jak na mnie to dużo sikam myślę, że największy wpływ na to ma rosnąca macica, która uciska wszystko w koło, a na tym etapie w szczególności pęcherzJa tak mam…… ciągle chce mi się tylko siku. Już mam dosyć
Witamy, nigdy nie jest za późno [emoji846] na kiedy masz termin porodu?Witam wszystkich serdecznie
Dziś dołączyłam do forum, może trochę późno, ale lepiej późno niż wcale
Jestem obecnie w 17+3 tc, badania połówkowe mam 02.02
U nas bedzie Pola. W domu mam Kalinke i MarikeDziewczyny macie już wybrane imię dla córeczki