reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Cześć, jestem tu nowa. W tym roku kończę 36 lat i w dniu swoich urodzin mam termin porodu czyli 08.06.
To moje drugie dziecko, mam już córeczkę w wieku 3 lat. W brzuszku również dziewczyna.Staram się nadrabiać zaległości w forum, mam dużo czytania,😊
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie. Marta

reklama
Cześć, jestem tu nowa. W tym roku kończę 36 lat i w dniu swoich urodzin mam termin porodu czyli 08.06.
To moje drugie dziecko, mam już córeczkę w wieku 3 lat. W brzuszku również dziewczyna.Staram się nadrabiać zaległości w forum, mam dużo czytania,😊
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie. Marta
Witamy 8-)

Dziewczyny, jestem przerażona trochę. Jestem dzisiaj w 18+0 a przed chwilą zrobiło mi się tak niedobrze, że musiałam iść zwymiotować, a praktycznie wymioty mnie nie dotyczyły, nawet w 1 trymestrze mogę je policzyć na palcach jednej ręki... Trochę się boję, że to zwiastuje coś niedobrego :( zatrucie pokarmowe to na pewno nie jest, jem ciągle te same rzeczy i nigdy nic po nich mi nie było.

Dziewczyny, jestem przerażona trochę. Jestem dzisiaj w 18+0 a przed chwilą zrobiło mi się tak niedobrze, że musiałam iść zwymiotować, a praktycznie wymioty mnie nie dotyczyły, nawet w 1 trymestrze mogę je policzyć na palcach jednej ręki... Trochę się boję, że to zwiastuje coś niedobrego :( zatrucie pokarmowe to na pewno nie jest, jem ciągle te same rzeczy i nigdy nic po nich mi nie było.
Ale już się uspokoiło czy kręci Cię gdzieś tam dalej?

Ps. każda ciąża jest inna...

Kochana spokojnie, ja dzisiaj 15+5 a też zaliczyłam wymioty które ostatnio były miesiąc temu i też jednokrotne..

Ciężko stwierdzić, czy się uspokoiło, bo chyba dalej jest mi lekko niedobrze, ale czuję się po prostu osłabiona. Oby to nie było nic groźnego :(

Ja tez jest 18 tydzień miałam już lepsze dni, bez wymiotow i mdłosci, mogłam wszystko jeść. A teraz wymioty znowu powróciły i to że zdwojoną siłą. W poprzedniej ciąży męczyłam się tak do 6 miesiąca :(
Ściskam mocno i życzę lepszego samopoczucia.

Mi tez się zdarza zwracać. Ostatnio 1 stycznia ;D wcześniej dwa dni przed wigilią. Myślę, ze to nie tak,ze w drugim trymestrze już nie można miec gorszego dnia czy wymiotów ;)

reklama
Do góry