Napisz wiadomosc do @KundlicaAle tu mało osób się już udziela jest możliwość dołączenia do tej prywatnej grupy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz wiadomosc do @KundlicaAle tu mało osób się już udziela jest możliwość dołączenia do tej prywatnej grupy?
Ja mam drzemki w dzień, potem usnąć nie mogę [emoji86] a w nocy budze się jak dziecko [emoji17]Dziewczyny też macie kłopoty ze spaniem? 23 a ja oczy jak 5zł?
Ja miałam problem ze spaniem w poprzedniej ciąży.. Wogole mogła bym nie spać.. Nie czułam zmęczenia. Szłam późno spać.. Spałam z 3-4h.. W tej zaś ciąży mam na odwrót.. Ciągle bym spała.. w dzień drzemka musi być 2godziny. Ogólnie chodzę wczensiej spac.. I śpię długo.. Czuje się ciągle. Zmęczona..Dziewczyny też macie kłopoty ze spaniem? 23 a ja oczy jak 5zł?
Również nie mogę spać w nocy, a potem rano wstać nie mogę Ale w ciągu dnia nie czuje zmęczeniaDziewczyny też macie kłopoty ze spaniem? 23 a ja oczy jak 5zł?