Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wybrane, ale jeszcze nie wiem kto siedzi w brzuszkuCzy wszystkie macie już wybrane imiona? Czy jeszcze niektóre z Was czekają na potwierdzenie czy chłopczyk Czy dziewczynka?
U mnie od kilku dni ten sam problem, też zaczęłam 16tc [emoji3525]Ja nie miałam problemu ze snem, ale jak zaczęłam 16 tydzień tak nie mogę się ułożyć [emoji28]
My mamy wstępnie wybrane imię... Ale to się jeszcze może zmienićCzy wszystkie macie już wybrane imiona? Czy jeszcze niektóre z Was czekają na potwierdzenie czy chłopczyk Czy dziewczynka?
U nas wstępnie już wybrane, ale nie było łatwo [emoji4]Czy wszystkie macie już wybrane imiona? Czy jeszcze niektóre z Was czekają na potwierdzenie czy chłopczyk Czy dziewczynka?
To nie jestem sama moja siostra jutro da mi swoją poduszkę ciążową i mam nadzieję, że lepiej będzie mi się spałoU mnie od kilku dni ten sam problem, też zaczęłam 16tc [emoji3525]
Ja już mam ale do wczoraj nie używałam. W końcu wczoraj jak oglądaliśmy film to się z nią położyłam i w ciągu 10minut spałam [emoji1787][emoji1787] a była dopiero 19:30 [emoji16] także polecam bo w końcu było mi wygodnie.To nie jestem sama [emoji1] moja siostra jutro da mi swoją poduszkę ciążową i mam nadzieję, że lepiej będzie mi się spało [emoji4]
Ja sobie zamowilam kure babci DanyTo nie jestem sama moja siostra jutro da mi swoją poduszkę ciążową i mam nadzieję, że lepiej będzie mi się spało