reklama
Czesc Dziewczyny znów muszę się cofnąć sporo wiadomości żeby was nadrobić. Chyba jestem mało zorganizowana ale tak ciężko mi znaleźć czas na tyle rzeczy... Nie wiem czy mogę się tak wbić bo chwilę mnie nie było jedynie czasem zerkalam o czym piszecie. Ale mam takie pytanie jeśli oczywiście takiego nie było . Jakie macie ubrania na wigilię czy ogólnie Boże Narodzenie ? Ja już mam widoczny brzuszek którego nie da się ukryć w sumie nawet nie chce ale nie mam pojęcia co sobie kupić na święta żeby dobrze w tym wyglądać moze macie już jakieś zdjęcia albo nawet na sobie jakieś ubrania już przymierzane przedświąteczne ? Będe wdzięczna za fotki później postaram się chociaż troche znów nadrobić a jeśli był już podobny temat to z góry przepraszam moz ci ominac odrazu
U mnie również widać już brzuszek i spodnie odpadają ale nie kupuje nic nowego. Wyciągnę z szafy jakąś sukienkę luźniejszą jedyne co kupiłam sobie to sukienkę-sweter w tkmaxx która będzie rosła razem ze mną a że ciagle siedzę w domu to nie mam gdzie się ubierać i chodzę w dresachCzesc Dziewczyny znów muszę się cofnąć sporo wiadomości żeby was nadrobić. Chyba jestem mało zorganizowana ale tak ciężko mi znaleźć czas na tyle rzeczy... Nie wiem czy mogę się tak wbić bo chwilę mnie nie było jedynie czasem zerkalam o czym piszecie. Ale mam takie pytanie jeśli oczywiście takiego nie było . Jakie macie ubrania na wigilię czy ogólnie Boże Narodzenie ? Ja już mam widoczny brzuszek którego nie da się ukryć w sumie nawet nie chce ale nie mam pojęcia co sobie kupić na święta żeby dobrze w tym wyglądać moze macie już jakieś zdjęcia albo nawet na sobie jakieś ubrania już przymierzane przedświąteczne ? Będe wdzięczna za fotki później postaram się chociaż troche znów nadrobić a jeśli był już podobny temat to z góry przepraszam moz ci ominac odrazu
MamaLama
Fanka BB :)
O rany! Chyba tez takiej sukienki potrzebuję [emoji173]U mnie również widać już brzuszek i spodnie odpadają ale nie kupuje nic nowego. Wyciągnę z szafy jakąś sukienkę luźniejszą jedyne co kupiłam sobie to sukienkę-sweter w tkmaxx która będzie rosła razem ze mną [emoji1787] a że ciagle siedzę w domu to nie mam gdzie się ubierać i chodzę w dresach [emoji14]
To akurat fakt najlepiej kupić coś co przyda się i po ciąży ale to ciężko tak. Ja tez stale w domu bo siedzę z synkiem więc wiele nie wychodzę i starcza leginsy i jakiś stary swetry ale w święta fajnie byłoby coś zmienićU mnie również widać już brzuszek i spodnie odpadają ale nie kupuje nic nowego. Wyciągnę z szafy jakąś sukienkę luźniejszą jedyne co kupiłam sobie to sukienkę-sweter w tkmaxx która będzie rosła razem ze mną a że ciagle siedzę w domu to nie mam gdzie się ubierać i chodzę w dresach
Lilka92
Ja właśnie zastanawiałam się jakie ubrania będą najbardziej uniwersalne po ciąży i porodzie, ale oprócz sukienek nie mam pomysłówTo akurat fakt najlepiej kupić coś co przyda się i po ciąży ale to ciężko tak. Ja tez stale w domu bo siedzę z synkiem więc wiele nie wychodzę i starcza leginsy i jakiś stary swetry ale w święta fajnie byłoby coś zmienić
W sumie jak bedziemy rodzic to bedzie cieplo. Wiec najlepsze beda zwiewne sukienki zakladasz i Heja..Ja właśnie zastanawiałam się jakie ubrania będą najbardziej uniwersalne po ciąży i porodzie, ale oprócz sukienek nie mam pomysłów
reklama
Lilka92
Dokładnie, bardzo się cieszę, że tak rodzimy, bo i na krótki spacer będzie można wyjśćW sumie jak bedziemy rodzic to bedzie cieplo. Wiec najlepsze beda zwiewne sukienki zakladasz i Heja..